Celebklub

A Wellhello újabb elnöki elismerést kapott

rtl.hurtl.hu

2016. június 9. 15:30

Valószínűleg nincs az országban olyan ember, aki ne ismerné a Wellhello-t, azaz Fluort és Diazt. A srácok hamar beletanultak az elnökösdibe, és ezt a szakmai zsűri sem hagyta szó nélkül.

Tavaly júniusban a Wellhello teltházas koncertet adott Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, bár akkor Fluor még -  ahogy ő hívja - stricibottal botorkált a színfalak mögött, ugyanis egy baleset következtében három lábujja és lábfeje is eltört.

Mivel Tomi életformájába nem igazán fért bele, hogy ágyban fekve gyógyuljon, egy elektromos kerekesszékben tolta végig a több órás koncertet, amiből természetesen fájdalmai ellenére fel-fel pattant, dehát ilyen ez a showbiznisz.

Szokták mondani, hogy a történelem megismétli önmagát, és ez a srácokra is igaz, ugyanis júniusi nagykoncertjükön újra teltház előtt adhatták elő legelnökibb dalaikat. Diaz és Fluor bevonulása elég menőre sikerült, hiszen helikopterrel érkeztek meg a helyszínre, és teleszórták Budapest szívét negyvenhétezer forintos bankjegyekkel.


Fluor Tomiéknak tegnap újra volt okuk az örömködésre, ugyanis a 2016-os Fonogram díjátadó gálán a Wellhello Elnöki ügy című lemeze lett az év hazai modern pop-rock albuma.

 


A srácok egy-egy pohár pezsgővel koccintottak a sikerre, és egy automata váltós autóban szelték a dombokat.
 


Alig várjuk, legközelebb mivel rukkolnak elő az Elnökök, bár Fluornak van néhány ötlete így a fesztiválszezon küszöbén, a Fókusznak pedig azt is elmesélte, hogy ők milyen nagy durranással vetik bele magukat a buliőrületbe!
 

 

Forrás: Instagram, Facebook

#Celebklub#wellhello#diaz#zeneipar#RTL Klub#rtl#fesztivál

Címlapról ajánljuk