Celebklub

Varga Izabella családja új taggal bővült!

rtl.hurtl.hu

2016. június 6. 13:30

Egy új jövevény érkezése mindig nagy boldogságot jelent. Nincs ezzel másképp a Barátok közt színésznője sem. A kis szőrmók hétvégén került a családhoz, és egyszerűen imádnivaló!

Varga Izabella egy új hírrel lepte meg rajongóit, ugyanis egy Pomerániai törpespicc kölyökkel bővült a família. A fanok örömére büszkén posztolt is egy fotót a pindur kutyusról. Az biztos, hogy két kislánya odáig lehetett a boldogságtól. Hisz ki ne akarna egy ilyen tündéri csöppséget?

A sorozat sztárjai egyébként nagy kutyabarátok!

Nyári Dia, ha teheti, szabadideje nagy részét kutyusával tölti, aki szinte mindenhova elkíséri.

 

Józan László és Süti is imád együtt lenni.

 

Sőt, már Barátok köztös kutyatalit is szerveztek Diával, ahol a két eb összeismerkedhetett.

 

Pribelszki Norbert is odavan a négylábúkért. Hát nem ennivalóak?

 


Most, hogy elolvadtunk a tündéri sztárkutyák láttán, szót kell ejtenünk arról is, hogy mennyire fontos odafigyelni a helyes és felelős állattartásra. Itt a kullancsszezon, és a kánikula sem kedvez az állatoknak. Az oltások mellett, használjunk kullancsriasztót is kedvencünk bundáján. A hűsítő fürdés sem árt, persze csak fokozatosan szabad kutyánkat vízbe engedni, hisz az ő testük is felhevül a melegtől! A friss ivóvíz szintén kötelező!

Akik hosszúszőrű jószággal rendelkeznek, tudják, hogy ilyenkor talán még fontosabb a bunda rendben tartása. Sztárjaink is zuhany alá eresztették kedvenceiket.

Ha kíváncsi vagy, hogy bírták az ebek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#Barátok közt#varga izabella#izabella#varga#nóra#kutya#kedvenc#kiskutya#nyár#nyári dia#józan lászló#pribelszki norbert#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk