Celebklub

Celine Dion megríkatta az egész világot – Veled se lesz ez másképp!

rtl.hurtl.hu

2016. május 24. 12:45

Négy hónappal férje halála után az énekesnő nemcsak fellépett a Billboard-gálán, hanem idén ő vehette át az életműdíjat is, amit egy meglepetés vendég adott át neki. Szem nem maradt szárazon.

Dion szeretett társa, René Angelil hosszú ideig küzdött a halálos kórral, ami végül legyőzte az erős férfit. Egy egész világ szorított a sztárpárért, és később azért, hogy Celine ne rokkanjon bele a gyászba. Férje elvesztése után két nappal az 59 éves bátyja, Daniel is elhunyt.

 

 

A barátok, és a család összefogásának köszönhetően az énekesnő nem adta fel, és a mostani gálán úgy tündökölt, mint egy hercegnő.

 

 

A megható pillanatok itt még nem értek véget, ugyanis az életműdíjat legidősebb fia, René-Charles adta át a művésznőnek. Celion a könnyeivel küszködve mondott köszönetet.

 

 

„A színpadon René mellettem van, érzem. Ugyanúgy ott van velem, mint az első dalomnál, és ott lesz velem az utolsónál. Az elmúlt években végignéztem a szenvedését, és most már tudom, hogy egy sokkal jobb helyen van. Nekem pedig meg kellett tanulnom, hogy életem szerelmével mostantól egy másfajta módon élek együtt. Ma is ő ad erőt nekem”

Diont imádják a rajongói, legutóbb Las Vegasban tartott koncertjét a közönség segítségével tudta végigcsinálni. Nézd meg a videót!

Forrás/Képek: Tumblr

#Celebklub#házasság#rák#gyász#szeretet#énekesnő#gála#életműdíj#anya fia#celine dion#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk