Celebklub

Láttátok már Dombi új műsorvezető társát? – Imádni fogjátok!

rtl.hurtl.hu

2016. május 23. 13:30

A humorista sosem nyúl mellé, egyszerűen mindig tudja, mi kell a rajongóinak. Most sincs ez másképp. Íme legújabb segítője!

 

Dombi időről időre tréfás, ütős posztokkal, videókkal kényezteti követőit. A legutóbbi beköszönését több mint tízezren látták, amiben nincs semmi furcsa, hiszen legújabb társa, Liza mindenkit levett a lábáról.

A viccmesternek több négylábú barátja is van, akiket előszeretettel mutat be a nagyérdeműnek. Pár nappal ezelőtt a családja legkisebb tagját, a gyönyörű ezüstszínű cicát ismerhettük meg.

A Showder Klub sztárja mellett a Barátok közt fiatal színésznője is imádja az állatokat. Ha kíváncsi vagy Nyári Dia kutyusára, kattints IDE!

Dombi a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban próbálhatta ki műsorvezetői vénáját. A humorista itt nem állt meg, a Gyertek át szombat este! egyik adásában – Sebestyén Balázs szerepében – is gyönyörűen helyt állt.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a művész mit kezd egy igazán izzasztó spontán helyzettel, nézd meg a videót!

 

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#humor#műsorvezető#Kedvencek#kutya#macska#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#hungary's got talent#dombovári istván#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk