Celebklub

Végre! Fény derült Gáspár Evelin nagy fogyásának titkára

rtl.hurtl.hu

2016. május 20. 13:56

A sajtóban időről-időre előkerül Gáspár Evelin durva fogyása, sőt mi több, olykor a világ egyik legsúlyosabb pszichés betegségétől, az anorexiától is féltik.  Bár az RTLII Hagyjál Főzni! műsorában a lány egyáltalán nem spórolt a kalóriákkal, a mindennapokban kőkemény diétákat alkalmaz.

A lány idáig csaknem 30 kilogrammot fogyott, irigylésre méltó testét a legszexibb modellek is megirigyelhetnék, ám egyesek szerint a diéta megbosszulhatja önmagát, állítólag a lány gyomorbántalmakkal küzd.

A fülig szerelmes Evelin utoljára egy úgynevezett C9 tisztítókúra segítségével ért el csodálatos eredményeket. A lány 9 nap alatt csaknem 5 kilogrammtól szabadult meg.

 

 

A photo posted by GE (@evelingaspar) on

 

Úgy tűnik, hogy Gáspár Győző lánya élete legjobb formájában van, köszönhetően a tudatos életmódjának és a kemény edzéseknek.

Evelin mellett az édesapja is elképesztő átalakulásokon ment keresztül. Győzike 68 kilótól szabadult meg és egy fitneszversenyen is megmérettette magát. Az elmúlt 44 hét nagyon kemény volt számára, de a durva edzés és a szigorú diéta végül meghozta az eredményt, elvitte az aranyérmet.

 

Forrás: Instagram, Story

#Celebklub#gáspár evelin#gáspár győző#győzike#fogyás#anorexia

Címlapról ajánljuk