Celebklub

Így ünnepeltek sztárjaink – megható képek!

rtl.hurtl.hu

2016. május 2. 17:20

Szinte repül az idő, főleg, ha azt családunkkal tölthetjük. Így vannak ezzel a sztárok is, akik meg is örökítették a megható anyák napi pillanatokat, és képeikkel árasztották el a világhálót.

És itt vannak azok a bizonyos fotók!

Nyári Dia  anyukája olyan fiatal és csinos, igazából úgy fest, mintha a színésznő nővére lenne.

 

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridina) on

 

Iszak Eszter nagyon kedves kis megható üzenettel látta el képét:

„Nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok az én Drága Anyukámnak (nem könnyű közös képet találni mert sosem engedi, hogy fotózzák), aki a legnagyobb szeretetben nevelt fel minket az öcsémmel; a Mamámnak, aki mindig ott volt nekünk, bármikor számíthattunk Rá, bármiben; a vőlegényem anyukájának, aki világra hozta és ilyen értékes emberré nevelte a szerelmem; és minden ANYUKÁNAK, aki ezt a 0/24-es 'munkát' teljes önfeláldozással és szeretettel 'végzi'! Az év 365 napján ünnepelni kellene Titeket!”

 

 

A photo posted by iszakeszti (@iszakeszti) on

 

Nádai Anikó, a Farm csinos műsorvezetőjének ez élete első anyák napja, ami úgy tűnik, nagy boldogságban telt.

 

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on

 

Józan László nagyon cuki családi fényképpel üdvözölte édesanyját. Nézzétek!

 

Szabó Zsófi nemcsak fotót posztolt, üzenetéből kiderül, testvéreivel jól meglepték anyukájukat:

„Ez a nap csakis az Övék, az ÉDESANYÁKÉ! Azoké, akik nagyon közel vannak hozzánk, vagy nagyon távol, vagy azoké akik sajnos már nem lehetnek közöttünk és nem lehelhetünk csókot az arcukra, elénekelve azt a dalt, amivel zárom soraimat. Édesapám a számtalan útravaló közül ezt is "itthagyta", így ezzel kívánok minden édesanyának boldog anyák napját, közöttük legkiváltképp az én anyukámnak! ❤️"Nincs senki olyan szép Nincs senki olyan szép,nincs senki olyan jó,Nincs senki olyan, mint az én anyám.Ő fogja a kezem,ő tart,ha elesem,Ő mindenem,mert ő az én anyám. Ha másvalaki bánt,ő sír és megölel, Istenem,csak ő ne hagyjon el! Nincs senki olyan szép,nincs senki olyan jó, Nincs senki olyan mint az én anyám."

 

Szabados Ági egy tündéri fotómontázzsal  készült a nagy napra.

 

Vastag Csaba is kitett magáért.

Hogy a többi sztár hogyan emlékezett meg édesanyjáról, kattints IDE, és nézd meg!

Forrás/Képek: Instagram, Facebook

#Celebklub#ünnepség#ajándék#megható#anyák napja#sztárok#nyári dia#iszak eszter#nádai anikó#józan lászkó#szabó zsófi#szabados ági#vastag csaba#zimány linda#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk