Műsorújság
RTL Most

Boldog anyák napját a sztár anyukáknak (is)!

Ebben az időszakban az iskolák tele vannak lelkesen készülő diákokkal, a boltok megtelnek virágokkal és „gyerekek” tömegével, hogy a hónap első vasárnapjára minden meglegyen a nagy köszöntésre. Idén már május 1-jén ünnepelhetünk. A hazai sztárvilágban is sokan vannak, akik büszkék lehetnek anyukájukra!

Patrik szerencsére sok időt tölthet anyukájával a rengeteg munka ellenére is

 


A Farm műsorvezetője Szlovéniában él hetek óta, ahova családja is elkísérte. Így amikor éppen nem a nézőknek mutatja be a játékosok mindennapjait, vagy amikor nem a farmerek Kiválasztását vezényli, csakis kisfiára koncentrál. Legutóbb pedig nagymamájához utazott látogatóba Patrikkal.

Kattints a képre!

 

 


Istenes Bence már nem csak saját édesanyját köszöntheti


Egyre nagyobb a boldogság a Hagyjál főzni műsorvezetőjének háza táján. Bence minden hétköznap családok konyhai tudását méri össze, de szabadidejét várandós párjával tölti. Most azon is törheti a fejét, mivel lepje meg a leendő anyukát kisfiuk nevében.

 


kihasználjuk az utolsó időszak minden pillanatát... #csakketten #szerelem #nagyonvarunkkisfiam

 


Az X-Faktor 4. győztese vajon mivel lepi meg édesanyját?


Danics Dóra nagyon büszke Bach Szilviára, akinek egy héttel ezelőtt volt a második kiállítás megnyitója. A színésznő, humorista, parodista, író, énekesnő újabb hivatást talált magának, méghozzá a festést. Korábban a Story Extrának azt nyilatkozta, ezzel az elfoglaltsággal nemcsak szabadidejétől szabadult meg, hanem egy-két kilógrammtól is. Az X-Faktor negyedik évadának két győztese is lett. Dóra mexikói nyereményútjára édesanyját vitte magával, aki haza se akart jönni a messzi távolból. Bach Szilvia valami nagyon különlegeset hozott magával Észak-Amerika déli részéről, amit azóta a nagyérdeműnek is megmutatott.

 


Bensőséges kapcsolatot ápol édesanyjával Szabó Zsófi

A Story Extra műsorvezetője időnként közös fotókat oszt meg anyukájáról közösségi oldalain, a rajongói örömére, ugyanis nagyon szeretik a két gyönyörű nőről készült képeket. Sajnos nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatuk, de szerencsére az utóbbi években ismét egymásra talált anya és lánya.

 

 


Láttátok, hogy mennyit nyert Szabó Zsófi csapata a Gyertek át Szombat este! eheti adásában? Ne maradj le róla!


Forrás: Instagram

Legnézettebb videók