Celebklub

Prince halálos beteg volt?

rtl.hurtl.hu

2016. április 28. 17:00

Ha igazak a hírek, az énekes a halála előtt fél évvel tudta meg, hogy AIDS beteg. A leghihetetlenebb az egészben, hogy nem tett semmit sem saját maga gyógyulásáért.

Ha valóban úgy van, mint ahogy azt mondják, akkor érthető, hogy az utóbbi időben, miért volt annyira lesújtó állapotban Prince. Az egyik brit lap szerint a popsztár a 90-es években fertőződhetett meg HIV vírussal, ezek szerint tünetmentesen.

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

Az ismerősök szerint a halála előtt kevesebb mint 35 kilóra fogyott az énekes, és egyfolytában fáradtságra és zavarodottságra panaszkodott.

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

Prince hívő ember volt, és abban bízott, hogy Isten meggyógyítja őt. Így mikor kiderült, hogy AIDS-es lett, nem esett kétségbe, úgy tűnt, elfogadta a sorsát, és bízva  a hitében nem is kezeltette magát.

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

Mindeközben valószínűleg erős fájdalmai és szorongásai lehettek a sztárnak, mert a híresztelések szerint rengeteg fájdalomcsillapítót használt, tisztán sosem állt színpadra. A legmegdöbbentőbb tény pedig, hogy a halála előtt már hat napja nem aludt az előadó. Nézd meg a videót!

Forrás/Képek: Daily Mail, Instagram

#Celebklub#gyász#tragédia#halál#gyógyíthatatlan#aids#hit#vallás#prince#prince halála#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk