Celebklub

A nap híre – Rihanna terhes?

rtl.hurtl.hu

2016. április 27. 11:50

Nincs olyan hét, hogy az énekesnő ne döbbentse meg a világot, és rajongóit. Most sincs ez másképp, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a barbadosi szépség babát vár. Már csak egy kérdésünk van, ki lehet az apuka?

Rihanna legújabb videoklipjében szinte teljesen meztelenül állt a kamerák elé. Nincs is mit szégyellnie, csodás alakja irigylésre méltó.

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A mostani pletykák viszont nem az énekesnő botrányairól szólnak. Valóban igaz lenne a hír? Rihanna terhes? Egy közeli ismerőse véletlenül elejtette a minap, hogy a popsztár hirtelen felhagyott az alkohollal és a dohányzással. Ez azért is furcsa, mert köztudott, hogy a vagány sztár nem az egészséges életmódjáról híres, sőt.

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A fent említett kérdésünkre, hogy ki is lehet a boldog apuka, van egy-két ötletünk. Ha hiszünk a híreszteléseknek, akkor két jelölt jöhet számításba. Az egyik gondolatunk Leonardo DiCaprio, ugyanis a színésszel mostanában nagyon-nagyon szoros viszonyt ápol Rihanna.

A másik választottunk nem más, mint Drake, akivel egyszerűen összeforrtak a közös munka során, a Work című klip magáért beszél.

Szerintetek? Igaz lehet a sztori?

Forrás/Képek: Hollywoodtake, Instagram

#Celebklub#kapcsolat#egészség#áldott állapot#alkohol#cigaretta#pletyka#rihanna#drake#leonardo dicaprio#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk