Celebklub

Ezzel a nővel csalta meg Jay-Z a gyönyörű Beyoncét?

rtl.hurtl.hu

2016. április 26. 13:50

Az énekesnő legújabb albuma – amely a napokban jelent meg – minden szempontból polgárpukkasztóra sikeredett, főleg, hogy az egyik dalban beszól híres férjének, és a szeretőnek. Megcsalás kontra megbocsájtás?

Beyoncé  és Jay-Z a világ egyik leggazdagabb házaspárja, csodás életük van, gyönyörű kislányuk, szép házuk, és több millióan rajonganak értük. Az életük egy tündérmese lehetne, de sajnos nem az.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

A popsztár legújabb, hatodik albuma, a Lemonade igen ütős lett, hiszen olyan komoly témákat dolgoz fel, mint a rasszizmus, és az antiszemitizmus. A koronggal egy időben kijött egy egy órás film/videoklip is, amely a "nők önismeretéhez és gyógyulásához vezető útról" szól.

 

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

Úgy tűnik, Beyoncé komolyan vette saját projektjét, és bizony az egyik dalban igen erősen utal férje hűtlenségére, és annak szeretőjére, akit „Becky, a szép hajú” néven csúfol.

A történet itt még nem ér véget, a legfurcsább az egészben, hogy a híres divattervező, Rachel Roy mintha reagált volna a popsztár üzenetére. A valóban szép hajú nő a közösségi oldalára tett ki egy képet, melyhez ezt a szöveget írta:

„Szép haj, nincs baj. Nem érdekel semmi más, csak a jó megvilágítás a szelfizéshez, és hogy hű legyek önmagamhoz. Éljetek a fényben, nincs szükség drámakirálynőkre.”

 

 

A photo posted by Rachel Roy (@rachel_roy) on

 

Mások szerint viszont a híres szerető nem más, mint Rita Ora. A szőkeség egyik legújabb fotója talán tényleg nem a véletlen műve, ugyanis citromos melltartóban – Lemonade azaz limonádé, melynek leginkább a citrom az alapja – és igen jól látható J betűs medálban pózol.

Az tény, hogy az énekesnő és a rapper kapcsolatáról ennél jóval csúnyább dolgok is napvilágra kerültek már, emiatt az is lehet, hogy Beyoncé csak a régi sérelmeket adta ki magából most.

Bármi is az igazság, szeretjük az énekesnő merész és vagány stílusát, és leginkább vadiúj albumát.

Forrás/Képek: Daily Mail, Instagram

#Celebklub#házasság#megcsalás#megbocsájtás#zene#új album#énekesnő#rapper#beyoncé#jay-z#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk