Celebklub

​Barátok közt szerelmek a sorozaton túl

rtl.hurtl.hu

2016. március 26. 11:00

A Mátyás király téren nem telik el nap izgalmak és bonyodalmak nélkül. Folyamatosan zajlanak az események, de mi a helyzet a való életben?

Solti Ádám és párja, Bernadett már régóta egy párt alkotnak, sőt már az esküvőt tervezgetik. Az időpontot is kitűzték korábban, de a rajongók nagy megdöbbenésére, türelmet kértek családjuktól és barátaiktól, ugyanis elhalasztják a menyegzőt.
 

A Story Extrában
részletesen beszámoltak arról, miért döntöttek a változtatás mellett. Kattints a képre, és nézd meg a videót!
 

Ádám egyébként hosszasan mesélt saját életéről és munkájáról is. A váratlanul feltett kérdésekre nyíltan válaszolt. Kattints a képre, és nézd meg a vágatlan interjút!
 

Pár hónapja tűnt fel először a fiatal sármőr a társasház lakóinak életében, akiről hamar kiderült, hogy szintén jó alapja lesz egy-két kínos történetnek. Rövid szereplése után eltűnt, de a hölgyek örömére nemrégiben visszatért, és most úgy tűnik, marad egy darabig…
 

Pribelszki Norbert
a valóságban is ugyanolyan odaadóan szerelmes, mint a sorozatban. Biztosan emlékszel még, milyen kitartóan ostromolta Lizát, aki csak barátságot ajánlott a fiúnak. De ’Ottó’ még ezt is elnézte szíve választottjának.
 

Az életben csinos szerelmével büszkén pózol fotóin, amiket közösségi oldalán meg is oszt követőivel, és egyre csak bővülő rajongói táborával.
 


Naprakész vagy a Barátok közt eseményeiből? Kattints a képre, és nézd meg, mi történt kedvenceinkkel ezen a héten!
 

képek: Instagram
#Celebklub#Barátok közt#solti ádám#pribelszki norbert#bokros ádám#mayer ottó#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk