Celebklub

Szulejmán hölgyek, akiktől eláll a lélegzeted

rtl.hurtl.hu

2016. március 25. 13:15

A török szappanopera rendezői rendkívül izgalmas karaktereket álmodtak meg, de ez mit sem ért volna a tehetséges és gyönyörű színésznők nélkül. Ünnepeljük most őket, hiszen nélkülük a sorozat nemcsak szürke, hanem unalmas is lenne.

Meryem Uzerli

A félig török, félig német származású színésznő tökéletes választás volt Hürrem szerepére. Karakteres arca, mimikája hűen keltette életre a szultánát. Jelenleg több új filmben is játszik, de minden szabadidejét kislányával, Lalárval tölti.
 

Pelin Karahan

A csodálatos színésznőről nem is gondolnánk, de nagyon nehéz időszak áll mögötte. Pelin 17 éves volt, mikor édesapja magára hagyta a családot, amin azóta se tudott túljutni. Mostanra már ő is anyuka, és ezt a szerepet a világon mindennél jobban szereti.
 
 

A photo posted by Pelin Karahan (@hellopelin) on


Nur Fettahoglu

Mahidevran karakterét nem lehetett könnyű életre kelteni, cserébe Nur fantasztikusan oldotta meg a feladatot, pedig egyáltalán nem volt könnyű feladat. A szultána és Hürrem közti folytonos feszültség, gyűlölködés megviselte a török szépségeket. A valóéletben egyébként jó barátok a színésznők.
 
 

A photo posted by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf) on


Selma Ergenc

Selma két és fél év alatt több mint 100 részben alakította Szulejmán húgát, Haticet. A török-német származású színésznő, mikor megtudta, milyen karaktert fog játszani, valamelyest megijedt. Szerencséjére, Okan Yalabik, aki Ibrahim pasát alakítja a sorozatban, sokat segített neki.

”Okan, amikor látta rajtam, hogy ideges vagyok, azt mondta, képzeljem azt, mintha ez az egész egy tündérmese lenne. Minden, ami történik egy mese része, nincs olyan, amit ne lehetne megcsinálni. A szavaitól mindig felszabadult lettem, és olyan volt, mintha nem történt volna semmi.”

 
 

A photo posted by Selma Ergec (@selma_ergec) on


Filiz Ahmet

Filiz Ahmeté az egyik legfontosabb, és legmeghatározóbb szerep a Szulejmán sorozatban. Nigar asszony sorsa igen kegyetlen, és szomorú, amit a színésznő mesterien tudott megformálni. Filiz azóta is nagyon hálás szerepének, viszont már előfordult, hogy pont a sorozatbeli karaktere miatt érte incidens, mikor Ibrahim és Nigar szerelmi viszonyba kezdtek, és egy jó pár néző hangot adott ellenszenvének.
 
 

A photo posted by Filiz Ahmet (@filizahmett) on


Nektek ki a kedvenc karakteretek a sorozatban? Csak semmi pánik, mert nekünk több is van.

Képek: Instagram
#Celebklub#színésznők#torok#szépség#tehetség#anyaság#fiatalság#Karrier#sorozat#Szulejmán#meryem uzerli#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk