Celeb vagyok, ments ki innen!

Mikinek a napi hatezer kalória hiányzott a legjobban

rtl.hurtl.hu

2014. október 16. 23:07

A műsor második kiesője naponta szokott nagyjából annyit enni, mint amennyit az elmúlt tizenegy napban összesen evett, Miki szerint ennek is köszönhető az, hogy nem volt túl aktív a dzsungelben.

Balázs beköszönése után, közvetlenül a kórházból, hordágyon hozták be a stúdióba Janit, akinek élménybeszámolóját aggódó társa türelmesen hallgatta legalább fél percig, majd inkább felkonferálta az első anyagot.
 
Aurelio uralkodása tovább folytatódott, ráadásul egy levél alapján kibővült a parancsnoki jogkör. Aurelio kijelölhette két társát, akikkel együtt megalkották a kiváltságosok háromfős csapatát, akiknek kívánságait minden táborlakónak teljesítenie kellett. A szájhős Gáspár Lacit, és Fördős Zét választotta maga mellé, együtt pedig azonnal elkezdték azon törni a fejüket, hogy miként tudnának a lehető legtöbb embernek borsot törni az orra alá. Tündét kinevezték szóvivőjüknek, hogy az általuk kitalált szívatásokat mindig az X-Faktor felfedezettje jelentse be, így rajta is csattanjon a többi táborlakó minden felháborodása. Azt talán még a három fiú sem hitte, hogy remek ötletük ennyire hamar célt ér, de Tünde már az első bejelentésnél annyira összeszólalkozott Mikivel, hogy a világbajnok fiúból négyszer annyi (bántó) mondatot húzott elő, mint amennyit Miki összesen mondott eddig a műsorban.
 
Bár már nem a nézők döntenek arról, hogy ki menjen bátorságpróbára, de bátorságpróba ettől függetlenül persze van, hiszen valahogy ételhez kell jutniuk a játékosoknak. Ezúttal Beának kellett próbára tennie bátorságát, akinek egy nagyon magas fára kellett felmásznia, és különböző magasságokban, különböző állatok közé benyúlnia, hogy megszerezze a csillagokat. Beának nem csak a fizikuma, de a bátorsága sem minden állattal szemben volt meg ahhoz, hogy tökéletesen teljesítse a feladatot, végül két csillagot szerzett meg a maximális kilencből.
 
A három kiváltságos egy különleges vacsorát kapott, azt pedig természetesen ők jelölhették ki, hogy ki szolgálja fel nekik a különleges ételeket. Szabó Zsófi, Novák Angéla, és Bódi Sylvi kapott lehetőséget arra, hogy kiszolgálja urait. Angéla és Sylvi ráadásul a végén még egy előadással is készült, miközben Zsófi énekelt, a másik két lány félmeztelenre vetkőzött, felforrósítva ezzel az egyébként is nagyon jó hangulatot.
 
Balázs bejelentése után sokan nagyon sajnálták, hogy Angélának kellett hazamennie, de persze voltak kivételek is. Aurelio és Laci kifejezetten örült annak, hogy a lány, aki folyamatosan oltogatott mindenkit, az végre kiesett, így pedig nekik is több nyugtuk lehet.
 
Balázs ezúttal végre Jani társaságában látogatott a táborba, ahol közölték a nézők döntését a játékosokkal. A két legkevesebb szavazatot kapó versenyző ezúttal Zsófi, és Miki volt, közülük pedig végül az utóbbinak kellett elbúcsúznia tásaitól, és rövidesen csatlakoznia a két műsorvezetőhöz a dzsungel-stúdióban.
 
Folytatva a korábbi események bemutatását, egy kincsvadászatba csöppentünk, ahol Erdei Zsoltinak, és Aurelionak kellett egy kisebb medencényi iszapban megtalálniuk tíz közül azt a szappant, aminek a belsejében ott volt a kincsesláda kulcsa, majd addig mosakodniuk a szappannal, míg elő nem kerül belőle a kulcs. A feladatnak természetesen Aurelio örült kevésbé, később mégis ő találta meg a kulcsot, és mivel a kérdésre is jól válaszoltak a táborlakók hozzájutottak a kincsekhez.
 
A gyors búcsú után a stúdióba érkező Miki bevallotta a műsorvezetőknek, hogy neki a legnagyobb érvágást az ételmegvonás jelentette a dzsungelben, hiszen ő sportolóként napi öt-hatezer kalóriát szokott elfogyasztani, Dél-Afrikában pedig tizenegy nap alatt evett körülbelül ugyanennyit. A világbajnok kajakos szerint ezért is volt kevésbé aktív a táborban a többiekhez képest.
#Celeb vagyok, ments ki innen!#dzsungel#dél-afrika#dudás miki#sebestyén balázs#vadon jani#krasznai tünde#bódi sylvi#szabó zsófi#novák angéla#gáspár bea#aurelio#gáspár laci#erdei zsolt#fördős zé

Címlapról ajánljuk