Celeb vagyok, ments ki innen!

Zé-n kifogott a pénisz

rtl.hurtl.hu

2014. október 11. 20:35

A táborlakók két napja éheznek, az eső esik, így bújnak, mint a vadmalacok és elindultak a fúrások is, szóval egyre terhesebb számukra a dzsungellét. Ráadásul Zé és Zsófi életét egy legkevésbé romantikusnak montható ebéd is megnehezítette.

A két malacka finomabbnál finomabb, kényeztető falatokat kapott, gyümölcsöt és mogyorót, amire persze a celebek csorgatták a nyálukat. Aurelio megígérte, hogy mostantól négykézláb jár és röfög, csak ehessen a malackajából, ami persze tilos. Laci vállalta a leltározást. Bea asszonynál is kihúzta a két kis malac a gyufát, azzal, hogy úgy élnek, mint a kiskirályok, míg ők koplalnak. Eljátszott a gondolattal, hogy Hurka és Kolbász a terítékre kerülhet. Aurelio kiakadt, szíve szerint levágná a két új táborlakót.

Bea és Miki kincsvadászatra indult, amitől jól bepörögtek. Közben Laci kisördög módjára hergelte Aureliót, akinek már kopogott a szeme az éhségtől és mindennél jobban vágyott egy banánra. Bea asszony visszatérve a kincsvadászatról elhadart egy Miatyánkat, hogy kávé legyen a ládában. A nyereményhez tudni kellett, hányan laknak Dél-Afrikában. A celebek szavaztak, jól döntöttek, nyílt a láda. Bea ugrált örömében.

Zsófi Tünde jellemét próbálta megfejteni, hosszasan beszélgettek a lány életéről, de beletört a bicskája. Zsófi mindenesetre pszichológust javasolt Tündének, aki ettől teljesen bedepizett és Sylvinek sírta el bánatát. Zsófi azért rátett még egy lapáttal, mikor kioktatta Tündét a helyes ragozásról.
 
Bea asszony felmérte az esőkárokat: elázott a ruhájuk, az ágyukban áll a víz, áznak-fáznak, éheznek. Aureliot sokkolta a hír, hogy esőben nem tudnak főzni, kijelentette, ő alvaevő. De ekkor még nem tudták, mi vár rájuk. Hatalmas csattanás után minden elsötétült. Aurelio kihasználta
ezt, Mikivel az oldalán elindultak megdézsmálni a malacok készletét. Be is lakmároztak, majd hogy a csalást álcázzák, a banánhéjat bedobták az állatokhoz.
 
Vacsora közben Miki felajánlotta a desszertjét, és bevallotta, hogy Aurelioval megettek egy banánt, egy almát és két mogyorót. Laci csalódott Aurelioban, szerinte ennyi erővel a malacokat is levághatták volna. Aurelio nem értette, miért akadtak ki így a többiek, hisz ő csak a malacok kajájából evett, nem máséból. Miki már bánta, amit tett. Sylvi szerint ennek mélyebb tartalma van, volt eddig egy közösségi összetartás köztük, és most ezzel vége mindennek
. Végül Zsófi tett rendet, mert elege lett a balhézásból.  

Madár és Zé másnap kibeszélték a történteket, ők azt állítják, őket nem lehetne kísértésbe vinni. Miki aggódott, hogy a többiek isszák meg a levét a csínytevésének. Zé elindult a bátorságpróbára, Zsófit vitte magával. Laci azt sejti, bimbózik valami a két fiatal között. Zsófi és Zé korgó hassal érkeztek a megmérettetésre, ami akár kapóra is jöhetett. Egy igazi afrika étteremben érezhették magukat, ahol Balázs és Jani mellett egy morcos séf is várta őket. Elsőként afrikai óriás pondrót kellett kóstolnia Zének, nyelt egy nagyot, meg is volt az első csillag. Másodszorra ugyanezt főve kellett volna bekapni, Zé átadta a lehetőséget Zsófinak, aki nem élt vele. A következő fogás: apró kis férgek. Zé szerint az nem is volt rossz, szakmázott is egy kicsit. Az afrikai óriás földigilisztának gyorsan bemutatkozott a gasztroblogger, majd szippantotta is fel. Az ötödik fogást Zsófi nyerte meg, a kis kukacot rutinosan be is kapta. Zé a strucc agyvelőben kókuszos ízt vélt felfedezni. Hetedikként az afrikai őskabóca került terítékre, amit Zé átpasszolt Zsófinak. A lány késsel-villával nekilátott, megszagolta, kár volt, majd néhány könnycsepp elmorzsolása közepette lenyelte. Végül Zének egy struccpénisszel kellett megküzdenie
. Zé úgy érezte, jól lakott és nem bírja tovább. Hat csillagot így is szereztek, az élménybeszámoló hallatán hüledezett a többi celeb.

Balázsék szokás szerint meglátogatták este a táborlakókat, hogy közöljék, Lacinak kell mennie
bátorságpróbára. Szavazz a Celeb vagyok oldalán, szerinted, hány csillagot fog gyűjteni ezúttal!

 
#Celeb vagyok, ments ki innen!#fördős zé#krasznai tünde#aurelio#dudás miki#erdei zsolt#madár#novák angéla#gáspár laci#gáspár bea#bódi sylvi#szabó zsófi#sebestyén balázs#vadon jani

Címlapról ajánljuk