Celeb vagyok, ments ki innen!

Tünde a zenéjével akarja meghódítani társai szívét

rtl.hurtl.hu

2014. október 10. 22:56

Az utóbbi napokban kicsit kirekesztettnek tűnő énekesnő írt egy dalt a táborlakókról, hogy ezzel is oldja a körülötte kialakult hangulatot, ami sikerült is neki, hiszen mindenki jót röhögött az X-Faktor felfedezettjének szerzeményén.

Ezúttal Zé, és Zsófi mehetett kincsvadászatra, a feladatuk pedig talán egy picit nehezebb volt, mint a szokottak. Rengeteg gumikacsából kellett egy mocsaras tóban megtalálniuk azokat a kacsákat, amiknek az aljára egy-egy szó volt írva, a szavakból pedig értelmes mondatot kellett alkotniuk, hogy megtudják, hol találják a ládát nyitó kulcsot. Ezúttal ráadásul egy kis csavar is volt a történetben, ugyanis a táborban maradt celebek kaptak egy tábla csokit, amit vagy eloszthattak maguk között, vagy megvárhatták vele a két kincsvadászt, viszont utóbbi esetben csak Zsófi, és Zé ehetett volna a csokiból.
 
A táborban maradt versenyzők úgy döntöttek, hogy a többség érdekeit tartják szem előtt, így inkább nyolcan ették meg a csokit, minthogy csak két celeb kapjon az édességből. Az időközben már kinyitott kincses ládában a két vadász szintén egy tábla csokit talált, hasonló üzenet kíséretében. Zsófi és Zé végül úgy döntött, hogy hazaviszi a többieknek a csokit. Később, amikor a két kincsvadász megtudta, hogy egy kis pszichológiai teszt is volt a napi vadászatban, csalódottan vették tudomásul, hogy társaik kevésbé voltak önfeláldozók, mint ők maguk.
 
Mr. Dzsungel néven alfahím versenyt rendeztek a táborlakók, ahol a lányoknak kellett eldönteniük, hogy a hülyébbnél hülyébb ruhákba öltözött fiúk közül ki kapja ezt a megtisztelő címet. A versenyt végül Madár nyerte, aki nem csak a verseny alapján kapta meg a Mr. Dzsungel címet, hanem a lányok az eddigi hétköznapok alapján is őt tartják a csapat alfahímjének.
 
Az utóbbi napokban kicsit kirekesztett Tünde írt egy dalt a társainak, hogy kicsit oldja a hangulatot, ami csak közvetve sikerült neki, ugyanis társai az előadás után, amikor már nem volt a közelben az énekesnő, akkor oldódtak fel igazán, más szóval inkább kiröhögték társuk szerzeményét.
 
Madár megválasztása, és mandátuma lejárta után új parancsnoka lett a tábornak Laci személyében, aki nagyon kemény vezetőként mutatta be magát, de ez rajta kívül senki sem gondolta teljesen komolyan, így hamar letörték a keménykezű vezető szarvát.
 
A bátorságpróbán a nézők döntése értelmében Tündének kellett részt vennie, aki Sylvit vitte magával segítségnek. A bekötött szemű segédlánynak kellett irányítania azt a szerkezetet, aminek túlsó végén az X-Faktor felfedezettje lógott, nem utolsó sorban egy kígyókkal teli terrárium fölé. Ebből a terráriumból kellett kiszednie Tündének a megszámozott csillagokat, amelyet ráadásul össze is kellett párosítania a mellette lévő tóban lebegő, szintén számozott korongokkal. A játék végül jól sikerült a lányoknak, így Tünde kicsit javíthatott a táboron belüli megítélésén, hiszen hat csillaggal tért haza a bátorságpróbáról.
 
Balázs és Jani az eső, és a vizes ülőhelyek miatt csak álldogáló táborlakók mellett jelentette be, hogy a következő napi bátorságpróba főszereplője Zé lesz, és ugyan a játékosok ekkor még nem tudták, de a gasztrobloggernek egy nagyon testhez álló feladata lesz, különböző afrikai állatokat kell majd megennie.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#krasznai tünde#aurelio#dudás miki#erdei zsolt#madár#fördős zé#novák angéla#gáspár laci#gáspár bea#bódi sylvi#szabó zsófi#sebestyén balázs#vadon jani

Címlapról ajánljuk