Celeb vagyok, ments ki innen!

Gáspár Laci csak egy percet bírt ki a föld alatt

rtl.hurtl.hu

2014. október 9. 22:44

Balázs egyik korábbi műsorában, az Egy perc és nyerszben ez az idő jóval több nyereményre is elég volt a játékosoknak, mint most Lacinak, aki teljesítményével mindössze egy csillagot szerzett a bátorságpróbán.

Az erdőtűz miatt az előző napon nem tudták elhagyni a celebek a tábort, hogy kincsvadászatra menjenek, ezért egy feladványt kellett megfejteniük ahhoz, hogy megtalálják a tábor szélén elrejtett csomagot, ami a kincseket rejtette. A csomagban csoki, sör, és egy hangszer volt, amik Beának egyáltalán nem nyerték el a tetszését, a csoki ugyanis nem ízlett neki, zenélni nem akart, egy sörtől pedig nem tud berúgni.
 
Krasznai Tünde úgy látszik minden nap kihúzza valakinél a gyufát, ezúttal Gáspár Lacinak szólt be valami olyat, amitől GL teljesen kiborult, és megsértődött az X-Faktor felfedezettjére.
Később a napi adag kaja érkezése oldotta a hangulatot. A vacsora természetesen Zé ötlete nyomán készült el, de azt maga a gasztroblogger is kiemelte, hogy mennyire örült, hogy szinte mindenki részt vett a főzésben, amitől még jobb hangulatú lett az este.
 
Táborlakóinknak vendégeket kellett fogadniuk. Hurka és Kolbász
személyében két kismalac látogatott a táborba, akiket ráadásul innentől kezdve el kell látnia celebjeinknek. A csavar az a történetben, hogy a játékosok kapnak emberi fogyasztásra is alkalmas ételeket, amiket kizárólag a malacok táplálására használhatnak, kérdés ellen tudnak-e majd állni a csábításnak.
 
Gáspár Lacira várt a műsor történetének talán legdurvább bátorságpróbája, amire vihetett magával egy kísérőt. Laci engedett Aurelio kérésének, és a szájhőst vitte magával, aki megígérte, hogy bármit bevállal. Később kiderült, hogy Aurelio egy kicsit elhamarkodottan ígérgetett, ugyanis nem vállalta át Lacitól a föld alá való bezártságot, ahol kétszer annyi időt kellett volna állatokkal összezárva töltenie egy csillagért cserébe, mint ha az elsőszámú jelölt, Laci fekszik be. GL végül bevállalta a bátorságpróbát
, de hamar fel is sült, összesen egy percet töltött bent azelőtt, hogy kimondta volna, - Celeb vagyok, ments ki innen! – így egy csillagot, vagyis egy tál ételt vitt haza a tíz éhes száj részére.
 
A második Balázsék által becsempészett kígyóbőr már közel sem hatott annyira a celebekre, mint az első. Bódi Sylvit olyannyira nem hatotta meg a dolog, hogy a fejére kötötte az előzőnél még nagyobb levedlett bőrt
, és azzal riogatta a legédesebb álmából felébresztett Aureliot.
 
Balázs és Jani egy fergeteges hangulatú buliba találták magukat, amikor bementek a táborba, hogy elmondják a játékosoknak, kire esett a nézők választása a másnapi bátorságpróbát illetően. A két műsorvezetőnek, csak néhány feszült percet sikerült okoznia a versenyzőknek
, hiszen, amint kiderült, hogy Krasznai Tünde vehet részt a megmérettetésen azonnal tovább folytatták a kongás, éneklős bulit a celebek.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston.
#Celeb vagyok, ments ki innen!#bátorságpróba#gáspár laci#aurelio#bódi sylvi#dudás miki#fördős zé#novák angéla#krasznai tünde#erdei madár zsolt#bea asszony#szabó zsófi#dél-afrika

Címlapról ajánljuk