Celeb vagyok, ments ki innen!

Aurelio imádja a guanó levet

rtl.hurtl.hu

2014. október 8. 22:49

A szájhős sikeres bátorságpróbája után a táborlakók élelmiszercsomagjában guavából készült gyümölcslé is volt, aminek számára ismeretlen nevével nem bajlódott túl sokat a VV6 győztese, inkább csak guanóként emlegette.

Dudás Miki fejébe vette, hogy megtornáztatja nőnemű társait, amit a legtöbben nem is vettek rossz néven, kivéve Krasznai Tündét. Az X-Faktor felfedezettjének már maga az ötlet sem tetszett, hogy mozogni kell, amikor ráadásul megtudta, hogy az edzést nem egy jól felszerelt konditeremben, hanem bizony a folyóparton szeretné Miki levezényelni, akkor Tündének hirtelen mindennel problémája lett. Miután megtalálta a legmegfelelőbb zoknit, amit a lábára húzott, felszenvedte magára a cipőjét, és még a hátát is bekenette Angélával, hogy nehogy leégjen végre csatlakozott az egyébként már régóta tornázó csapathoz. Az énekesnő természetesen nem tudta kommentár nélkül hagyni a világbajnok kenus feladatait, amivel Zsófinál végleg kiverte a biztosítékot. A szőke lány teljesen kiakadt, és helyre rakta Tündét, hogy próbáljon már meg úgy viselkedni, mintha egy közösségben lenne.
 
A kincsvadászatra ezúttal Novák Angélának, és Bea asszonynak kellett mennie. Az egyik játékosnak egy felfüggesztett papírkosárba kellett állnia, és szétvernie a papírból készült afrikai vadállatokat, amikből kiestek a ládát nyitó kód számjegyei. Először Angéla irányította a kosarat, és Bea próbálta szétütni a papírállatokat, de a sikertelenségre való tekintettel később váltottak, és a fordított felállásban már sikerült megszerezniük a számokat. Miután a táborba visszatérve a kérdésre is jól válaszoltak a játékosok, kinyitották a ládát, és megtudták, hogy ezúttal takarókat kaptak ajándékba.
 
Este a táborlakók megkapták az Aurelio bátorságpróbája után járó ételadagokat. A krumplit, csirkecombot, és guava (Aurelio szerint guanó) levet is tartalmazó csomagnak mindenki elképesztően örült, bár maga a hős, Aurelio igényeit nem tudta teljesen kielégíteni az esti program, ugyanis őneki a vacsora mellé bizony szex is kellett volna.
 
A ValóVilág 6 nyertesének nem csak a szextől kellett elbúcsúznia néhány napra, hanem egy kicsivel alapvetőbb emberi szükséglettől, a kábelfektetéstől is, mivel annyira nomádnak ítélte meg a tábor adta lehetőségeket, hogy inkább magában tartotta azt, aminek ki kellett volna jönnie. Saját bevallása szerint négy nap után szánta rá magát arra, hogy megismerkedjen a pottyantós budi adta örömökkel és lehetőségekkel, de ahogy ez lenni szokott hűsünk életében, ez a mutatvány sem volt zökkenőmentes. Dolga elvégzése után a szájhős egy fenekére tapadt wc-papír darabbal indult el a folyóba, hogy leöblítse nemesebbik felét.
 
Balázsék előző esti akciója bevált, ugyanis a tábor szélén elhelyezett kígyóbőrt fagyűjtés közben megtalálták a játékosok, akik azonnal pánikba estek, és a legkülönbözőbb ötletekkel rukkoltak elő, hogy miként tudnák megvédeni magukat az illetéktelen behatolóktól.
 
A nézők döntése alapján Bea asszonynak kellett bátorságpróbára mennie, aki választhatott egy kísérőt magának a társai közül. Győzikéné Erdei Zsoltit választotta, az így kialakult duónak pedig egy memóriajátékot kellett játszania, ahol a jó válaszokért egy-egy csillag, a rossz válaszokért pedig vagy vizes fürdő, vagy valami „trutyi” járt a játékosok nyakába. Madár nem brillírozott, ő az öt kérdésből csak egyre tudott helyesen válaszolni, Bea viszont négyre, így végül a párosnak öt csillagot sikerült megszereznie a lehetséges tízből.
 
Jó szokás szerint a műsor a következő napi bátorságpróba résztvevőjének bejelentésével zárult, Balázs és Jani közölte a táborlakókkal a tényt, mi szerint a műsor történetének eddigi talán legdurvább bátorságpróbáján Gáspár Lacinak kell majd részt vennie.
#Celeb vagyok, ments ki innen!#aurelio#szabó zsófi#bódi sylvi#bea asszony#dudás miki#erdei madár zsolt#fördős zé#novák angéla#krasznai tünde#gáspár laci#sebestyén balázs#vadon jani

Címlapról ajánljuk