Celeb vagyok, ments ki innen!

Aurelio legyőzte félelmeit

rtl.hurtl.hu

2014. október 7. 22:42

A komoly pókiszonnyal küzdő Aurelio nyolc csillagot szerzett az első bátorságpróbán, ahol csótányok, patkányok, és kígyók mellett pókokkal is találkoznia kellett.

Celebjeink nagyon rosszul viselték az első éjszakát, és az afrikai estével járó hideget. Gyakorlatilag mindeni átfagyva ébredt, de a legnehezebben Krasznai Tünde viselte a hideget, és az éhséget, ő azt mondta, hogy már hallucinál is.
 
Szabó Zsófi mit sem sejtve indult a folyóhoz egy kis vízért, ahol Aurelio éppen mosakodott. A páros női tagjának körülbelül két perc beszélgetés után esett le, hogy Aurelio éppen anyaszült meztelen, de ettől függetlenül természetesen elfogadta a fiú a segítségét, aki előzékenyen merített ki neki egy vödör vizet a folyóból.
 
A kincsvadászaton játékosainknak lehetőségük nyílik megszerezniük néhány luxuscikket, ha teljesítenek egy-egy feladatot. A sor ezúttal Gáspár Lacin, és Aurelion volt. A páros atletikusabb tagjának egy gumikötél ellenállása mellett kellett addig futnia, míg a kötélrendszer másik végén lévő számokat társa le tudja olvasni, az így megkapott számkódokkal tudták később kinyitni a táborban a kincses ládát.
 
Miközben a két fiú küzdött a beígért luxuscikkekért, társaik kieszelték, hogy megviccelik őket, és feladathoz kötik azt, hogy ennivalót kaphassanak. Aurelionak és Lacinak végül sikerült stand up stílusban előadniuk a velük történteket, így megkapták a bab adagjukat.
 
Szabó Zsófi tovább érdeklődött Aurelio iránt, akiről megtudta, hogy bugyitervezéssel is foglalkozik. Zsófi rávilágított, hogy szerinte a VV6 győztesének inkább karitatív dolgokkal kéne foglalkoznia, hogy mindenki megtudja mennyire jó ember is valójában.
 
Később meglepő módon nem a csapat énekesei, hanem Erdei Zsolt kezdett el először dalolni a tábortűz mellett, amihez később természetesen Gáspár Laci, és Krasznai Tünde is csatlakozott
, így ünnepelték a játékosok Aurelio előző napi névnapját.
 
Másnap délelőtt Bódi Sylvi nagyon kedvesen felajánlotta, hogy mivel a mosás női munka, így azt ő bevállalja a többi lánnyal, így begyűjtötte a fiúk összes szennyesét. A mosásban egyedül Zsófi nem vett részt, aki inkább Aurelionak segített a bátorságpróbára való lelki felkészülésben, aki csak annyit tudott mondani a szőkeség, és Laci bíztató szavaira, hogy „nagyon kell fosnom”.

 
Aurelio félelme nem volt alaptalan, a Villa egykori szájhősének ugyanis egy magasan függő kalitkában csótányok, patkányok, pókok, és kígyók között kellett megszereznie az egy-egy adag ételt jelentő csillagokat. A fiú a várakozásokat messze felülmúlva nyolc csillagot is bezsebelt a lehetséges tízből, amiért hatalmas ováció fogadta a táborba való visszatérésekor.

A sikeres csillaggyűjtés ellenére szavazóink többségének volt igaza, akik 90 százalékban arra szavaztak, hogy Aurelio nem fogja kibírni sírás nélkül a bátorságpróbát, hiszen a fiú már a feladat előtt könnyezett egy kicsit.

A műsor végén természetesen ismét élőben nézhettük végig, ahogy Balázs és Jani közlik a celebekkel, hogy kire vár a második bátorságpróba. A legtöbb játékos, akinek elhangzik a neve, de mégsem kell mennie megkönnyebbül, kivéve Bódi Sylvit, aki már menne, és próbára tenné magát, de erre még várnia kell, a következő áldozat ugyanis Bea asszony lesz.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#bátorságpróba#aurelio#sebestyén balázs#vadon jani#szabó zsófi#bódi sylvi#dudás miki#erdei zsolt#madár#bea asszony#gáspár laci#novák angéla#fördős zé#krasznai tünde

Címlapról ajánljuk