Celeb vagyok, ments ki innen!

Fekete mambákkal is szembenézhetnek a celebek

rtl.hurtl.hu

2014. október 6. 22:48

Az egyszerű tériszonnyal, vagy víziszonnyal Dél-Afrikába érkező játékosoknak sokkal komolyabb kihívásokkal is meg kell majd birkózniuk, hiszen táboruk kialakítása közben hármat is találtak a világ legrettegettebb kígyójából.

Mielőtt celebjeinket beengedtük volna a közeljövőben otthonuknak számító dzsungelbe, egy luxusszállodában ismerkedhettek egymással. Aurelio természetesen rögtön annyira otthon érezte magát, hogy anyaszült meztelenül vetette bele magát a medencébe. Miután mindenki a saját stílusában leszidta a ValóVilág 6 szájhősét megérkezett Balázs és Jani, akik egy még fontosabb embert, a kígyószakértő Christ mutatták be a celebeknek, aki megismertette játékosainkat a környék, és egyben a világ legfélelmetesebb, és legveszélyesebb csúszó-mászóival. Chris a végére tartogatta a Föld legrettegettebb kígyójaként bemutatott fekete mambát, amiből Balázsék szerint három darabot is találtak a versenyzők táborában, annak előkészítése közben.
 
A celebek két csoportot alkottak, az egyik csapatnak egy sziklán ereszkedve, a másik csapatnak pedig a vizet leküzdve kellett a táborba jutniuk.
 
A sziklamászás Krasznai Tündének ment a legnehezebben, akinek szüksége volt Fördős Zé segítségére is, de végül le tudta győzni tériszonyát, és beleereszkedtek abba a tóba, ami a szakadék mélyén volt. Gáspáréknak inkább ezzel a tóval gyűlt meg a bajuk, nem pedig a magassággal, Gáspár Laci kutyaúszás közben ismételgette, hogy megfulladok, megfulladok, Bea asszony pedig alig volt hajlandó továbbmenni, ahogy meglátta a vizet, hiszen az mégsem állapot, ha víz megy az ember fülébe.
 
Miközben a sziklamászó csapat már a táborral ismerkedett, a másik csapat egy vízesés alá kifeszített hálón ereszkedett a mélybe. Bódi Sylvi, Aurelio, Dudás Miki, és Erdei Zsolt is viszonylag könnyedén vette az akadályt, így teljessé vált a csapat, ezt pedig Aurelio egy jó helikopterezéssel ünnepelte meg.
 
A táborlakók az első este megválasztották vezetőjüket. A szavazást nagy fölénnyel Madár nyerte, aki kiosztotta a feladatokat. Talán nem nagy meglepetésre az egykori profi világbajnok boxoló Fördős Zét választotta kajafelelősnek, aki életében akkora sikert nem aratott egy ételével, mint most egy sima főtt rizzsel.
 
Az adás végén Jani és Balázs meglátogatták a celebeket a táborukban, ahol elárulták nekik a nézők döntését, ami alapján az első bátorságpróbán Aurelionak kell részt vennie.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#dél-afrika#aurelio#sebestyén balázs#vadon jani#krasznai tünde#fördős zé#gáspár laci#gáspár bea#novák angéla#bódi sylvi#dudás miklós#erdei zsolt#szabó zsófi

Címlapról ajánljuk