Cápák között

Sárospataki Albert: Nagy mélyütés volt az életemben, gyakorlatilag a túlélésért küzdöttem

Takács NoémiTakács Noémi

2024. június 20. 8:49

Sárospataki Albertnek 12 éven át tartó mókuskerékből sikerült kiszállnia – növekvő önismeretének köszönhetően. A Cápa a saját története miatt is döntött úgy, hogy befektet a pszichológus Fuller Bianka vállalkozásába. Az rtl.hu-nak arról beszéltek, hogy miért számít még ma is megosztó témának az önismeret, illetve miben és kiknek tud segíteni Fuller Bianka Én Tervező határidőnaplója. Sárospataki Albert arra is kitért, hogy szerinte az önismeret miben hasonlít a testedzéshez. 

Fuller Bianka szeretné elérni, hogy az önismeret az emberek napi rutinjává váljon


Fuller Bianka pszichológusként nemcsak a közösségi média oldalain próbál segíteni a követőinek, de megalkotott egy Én Tervező Határidőnaplót is, amit szeretne tízezer háztartásba eljuttatni. Emellett egy olyan akadémiát is létrehozott, amelynek tagjai többlépcsős önismereti fejlesztésen vehetnek részt. Annak érdekében, hogy vállalkozását továbbfejleszthesse, 20 millió forintot kért a Cápáktól 10 százalékos részesedésért cserébe.

Sárospataki Albert nem hátrált meg: három ajánlatot is tett Fuller Bianka üzletére 


Fuller Bianka, az Én Tervező Határidőnapló megalkotója határozott elképzelésekkel lépett a Cápák elé, amelyet Sárospataki Albert első ajánlatával azonnal felborított. A vállalkozó nem engedett egykönnyen az elképzeléseiből, azonban a Cápa sem. 

A Cápák között idei évada júniusban véget ért, a befektetők összesen közel 800 millió forintos ajánlatot tettek a vállalkozóknak. Az újonc Cápa, Sárospataki Albert az ajánlatok számában idén lekörözte a korábbi leglelkesebb Cápát, Lakatos Istvánt. Évadösszegző cikkünket itt olvashatják.

#Cápák között#Videó#sárospataki albert#fuller bianka#önismeret#pszichológia#Életmód#befektetés#napló#határidőnapló#éntervező#interjú

Címlapról ajánljuk