Cápák között

Április 28-án folytatódik a Cápák között hetedik évada

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 10:00

Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.

Április 28-ig vasárnaponként - a saját idősávját mindegyik alkalommal nyerő - A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend.

Vasárnaponként a Híradó után láthatják a nézők a Házon kívült, amelyet minden héten 19:25-től a Cápák között hetedik évadának legújabb epizódja követ majd. Május 4-től pedig új időpontban jelentkezik a XXI. század, amelyet szombatonként, közvetlenül a Híradó előtt láthatnak a történelmi magazinműsora kedvelői.

A Cápák a hetedik évad tizedik adásában - amelyet április 28-án, 19:25-től láthatnak a nézők - ismét versenyt úsznak a kishalakért. Orbók Ilona, Balogh Petya, Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András ezúttal is egészen egyedülálló pitchekkel találják szembe magukat. Feltűnik egy vállalkozó, akinek szülei a családi üzlettel korábban már lenyűgözték a Cápákat, ahogy egy 500 millió forintos üzleti ajánlatnak is tanúi lehetnek a nézők a tizedik epizódban, amelyet minden vasárnap az évad újabb epizódja követ majd.

Előzetes: A Cápák között április 28-án folytatódik az RTL-en

A Cápák között 10. részében Lakatos István versenyezne Cápatársaival, Orbók Ilona pedig Balogh Petyával tenne közös ajánlatot egy vállalkozásra.

 

 

#Cápák között#rtl#Videó#előzetes#promo#7. évad#folytatás#balogh levente#sárospataki albert#moldován andrás#dr. varga eszter#orbók ilona#lakatos istván#balogh petya

Címlapról ajánljuk