KERESÉS search-close

promo

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "promo"

Börtönben A Tanár!


szerző:
2019.01.12. 20:00
Börtönben A Tanár!

„Mindenkinek a saját döntése, hogy hová jut az életben.” A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Trokán Nóra és Nagy Ervin összekavar?

Az új tanévben rajtuk lesz az iskola szeme! A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Kibírják a Drága örökösök egy évig Ökörapátiban?

Nincs más választásuk, ha pénzhez akarnak jutni... Vajon sikerül nekik? Január 1-től kiderül az RTL Klub-on!

Drága örökösök jan. 1-től az RTL Klub-on!

Egy végrendelet, ami örökre megváltoztatja egy egész falu sorsát... Január 1-től Drága örökösök az RTL Klub-on! 

Kezdd az új évet a Drága örökösökkel!

Január elsején 18:50-től egy új világba csöppenünk: Isten hozott mindenkit Ökörapátiban!

Te vajon kitalálod, ki tér vissza a Mátyás király térre? - VIDEÓ!

2018: A nagy visszatérések éve! Hamarosan egy régi ismert arcot köszönthettek a képernyőn.  Van tippetek? ;)

Kis Teodor


szerző:
2018.05.03. 16:56
Kis Teodor

Teó egy kalandos múlttal rendelkező férfi, Marci és Bence édesapja, budapesti bártulajdonos. Általánosságban nehézséget okoz neki a feltétel nélküli szeretet, és a felelősségvállalás, így egyre inkább kivonta magát a családi élet alól. Nem találja magában a gondoskodó apa személyét, de egyértelműen kötődik a fiaihoz. A szerelmi élete is hasonlóan alakult, szinte senkit nem enged be a kemény páncélja mögé. Irritálja húga, Szofi szerelme és egyáltalán nem nézi jó szemmel a kapcsolatukat. Sokszor hideg és számító.

Margócs Tamara


szerző:
2018.05.03. 16:55
Margócs Tamara

Tamara egy végtelenül kedves, kissé naiv lány. Budapesti származású, Szofival és Tivadarral együtt dolgozik a fodrászatban. Keresi a szerelmet, Joe hamar meghódította a szívét, és viharos se veled, se nélküled kapcsolatuk végül szakítással végződött. Kapcsolataiban sokáig a háttérbe húzódott, majd megismerkedett Teóval, aki mellett végre előhívta magából a vadócot. Az önmegvalósítás felé haladva azonban a lezáratlan fejezetek mindig felszínre buknak, így Tamara és Joe kapcsolata is, ami okoz még jó néhány nehéz órát a lánynak.

Kis Szofi


szerző:
2018.05.03. 16:53
Kis Szofi

Szofi talpraesett, magabiztos, kissé önző lány, aki Szegedről költözött a fővárosba, hogy kipróbálja a nagyvárosi életet. Vállalkozásba kezd, és két barátjával egy fodrászüzlet üzemeltetésében találja meg a szakmai kihívásokat. Budapest azonban nem csak a munkában hoz sikereket Szofi életébe, de a szerelem is hamar rátalál a kedves, csöndes Tamás személyében. Viharosan kezdődő szerelmüket nemrég egy csodálatos esküvő keretében tették hivatalossá. Szofi boldogságára úgy tűnik, semmi nem vethet árnyékot, de bátyja Teó még mindig tartogat meglepetéseket...

Bíró Lali


szerző:
2018.05.03. 16:50
Bíró Lali

Lali egy kedves és kicsit naiv fiatalként érkezett Budapestre Nyírparasznyáról, hogy átélje a nagyvárosi őrületet. A fővárosban eltöltött évek alatt volt mulatós popsztár, nyitott éttermet, gazdálkodóvá vált, de egyikben sem találta meg azt, ami hosszútávon sikeresen működött volna. Minden új dolgot kipróbál, terveinek semmi sem szabhat határt. Még barátai sem, akiket budapesti családjának tart, ezért mindent megtesz, hogy az albérletben és az életben is mindenki jóban legyen egymással. Persze azért szíve mélyén tudja, hogy ez sokkal könnyebb lenne, ha ő befutott mulatós sztár lehetne...

Ménesi Karola


szerző:
2018.05.03. 16:49
Ménesi Karola

Karola nehéz sorsú kisgyerek volt, nevelőotthonban nőtt fel. A korai évek hányattatásai megerősítették, de meg is keményítették a lányt. Nagyon temperamentumosan áll az élethez, törtető természete és én központúsága egy páratlan szakmai sikerhez is hozzásegítette: tetováló turnéra indult az USA-ba. Bár tetoválóként nagyon jól halad, emberi kapcsolatai már nem ilyen sikeresek. Az évek alatt kifejlesztett önvédelmi tüskéi nem engednek senkit közel hozzá, futó kalandokkal teli szerelmi élete mellett csak legjobb barátnőjének, Borinak mutatja meg a valódi, érzékeny Karolát.

Kovalik Bécy


szerző:
2018.05.03. 16:35
Kovalik Bécy

Bécy egy igazi érdek és vérbeli üzletember. Hirtelen lett milliárdos, a fővárosban több szórakozóhelyet is üzemeltet, így a budapesti éjszaka egyik koronázatlan királya. Imádja és élvezi a státuszát, azt gondolja, pénzzel mindent megoldhat. A legőszintébb érzelmi kapocs Rocky kutyájához fűzi, elvághatatlan köztük a kötelék, még lányánál, Evelinnél is erősebben kötődik hozzá. Bár mély barátságokat nem ápol, sokszor megmutatja, hogy a felszín ellenére a helyén van a szíve.

Rejtjelek 3. évad - Hamarosan a Cool-on!

A Rejtjelek új évadában még több rejtélyre, akcióra, és fordulatra számíthatunk - hamarosan a Cool-on!

Aranyhaj és a nagy gubanc - 18:45-től

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

KARÁCSONYI KEVIN: Ilyen volt 2015-ben

Az első 2014-es animációs, Reszkessetek betörők beharangozó filmet követte a tavalyi jelenet, amikor a csatorna műsorvezetői kérdezgették tőle, mi lesz Kevin McCallisterrel! Emlékeznek még?

Kolosi Pétert sarokba szorították! Mi lesz most? Hiszen nincs karácsony Kevin nélkül!

Ez a Te mozid! – 1. rész, a dinokutya

A valóság egy unalmas hely, de nem a Film+-on, erről szólnak a csatorna új promo videói.

Ez a Te mozid! – 2. rész, a porszívó

A valóság egy unalmas hely, de nem a Film+-on, erről szólnak a csatorna új promo videói.

Ez a Te mozid! – 3. rész, a fűnyíró

A valóság egy unalmas hely, de nem a Film+-on, erről szólnak a csatorna új promo videói.

Ez a Te mozid! – 4. rész, a kung-fu

A valóság egy unalmas hely, de nem a Film+-on, erről szólnak a csatorna új promo videói.

Négy új image filmmel jelentkezik a Film+

Az RTL Magyarország piacvezető filmcsatornája, a Film+ négy vadonatúj, saját gyártású image filmmel rukkolt elő. A valóság egy unalmas hely, de nem a Film+-on, erről szólnak a csatorna új promo videói.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való