Cápák között

„Ebben annyi tartalék van, hogy elmondani nem tudom” – Moldován András nagyon lelkes lett Nagy Iván „űrhajójától”

rtl.hurtl.hu

2024. március 3. 19:40

Moldován András szerint Nagy Iván vállalkozása, a Suncity BBQ egy igazi űrhajó, amit közösen hihetetlen magasságokba fognak juttatni. „A minőség és a szakértelem egy ideig mindent elvisz, és ez a legfontosabb, ettől van egy vállalatnak alapja” – fogalmazta meg a befektető, majd azt is elárulta, mi kell a vállalattá válás következő szintjéhez.

Moldován András: Sok szép pillanata van ennek a műsornak, de most 7 évad után a csúcsra értünk

Nagy Iván, a SunCity BBQ alapítója és tulajdonosa speciális grill- és bbq-fűszerek készítésével foglalkozó üzemet vezet. A fűszerek kikísérletezése után vállalkozása piacvezető lett, ma már szakboltokba és két nagyobb hazai áruházlánc üzleteibe is bekerültek a termékei. Emellett pedig több európai országba is szállít. Azért jött a Cápákhoz, hogy 10 millió forintért cserébe 10 százalék részesedést kínáljon a befektetőknek.

Három Cápa is ráharapott a SunCity BBQ fűszeres ajánlatára

Moldován András, Sárospataki Albert és Dr. Varga Eszter is ajánlatot tett Nagy Ivánnak, aki kóstolóval csábította hálójába a Cápákat.

 

#Cápák között#Videó#moldován andrás#suncity bbq#nagy iván#fűszer#hús#vállalkozás#vállalkozó#befektetés#cápa találkozó#gasztronómia

Címlapról ajánljuk