Cápák között

„A termék és a márka sikerre van ítélve” – Sárospataki Albert és Balogh Levente elégedettek a MyCellen vállalkozással

rtl.hurtl.hu

2024. február 4. 19:40

Balogh Levente és Sárospataki Albert úgy vélik, a MyCellen vállalkozói megfontoltan választották ki a Cápákat cégükhöz. „Az egész úgy alakult, ahogy el tudtuk képzelni. Álomszerű.” – vallotta be Széchenyi Martin és Dr. Krékits Gábor, amikor az üzletkötés után először találkoztak befektetőikkel. Az biztos, hogy nemcsak a közgazdász-gyógyszerész páros, hanem a Cápák is várják már a közös munkát.

A közgazdász Széchenyi Martin és a szakgyógyszerész Dr. Krékits Gábor is orvos családból származik. Szüleik az egészséges életmódra nevelték őket, így elmondható, hogy beleszülettek a gyógyítás világába. A Cápákhoz új generációs vitaminokkal érkeztek, ugyanis két terméket is szeretnének létrehozni a közeljövőben, illetve PR megjelenésre is szükségük lenne – ehhez pedig 6 millió forintra lenne szükségük, 10% tulajdonrészért cserébe.

 

Széchenyi Martin és Dr. Krékits Gábor étrendkiegészítője olyan hatóanyagot tartalmaz, mely képes lehet befolyásolni az öregedési folyamatokat. A MyCellen vállalkozóinak elhivatottsága és termékük minősége annyira meggyőzte a Cápákat, hogy négyen is szerettek volna beszállni ebbe az üzletbe. 

#Cápák között#Videó#mycellen#étrendkiegészítő#vitamin#cápa találkozó#balogh levente#sárospataki albert#egészség#Életmód#széchenyi martin#dr. krékits gábor

Címlapról ajánljuk