Cápák között

Panelfelújításba és használtautó-bizniszbe fektettek a Cápák

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 24. 20:45

A Cápák között vállalkozói Dínóparkra, fóliára, hernyóselyemre és autós kütyüre is kértek pénzt az üzleti showműsor 4. részében. Volt, aki nem kevesebb mint 2,5 milliárd forintért érkezett, eljött Fóliás Juci, akit nehéz helyzetbe hoztak a Cápák, Moldován András pedig odaítélte „az év legjobb párosa” címet, egy másik párost viszont alaposan kiosztott. 

Kádár-kori Disneyland után Dínóparkra gyűjtenek a vállalkozók

A Cápák között történetének eddigi legnagyobb üzleti befektetéséért jött a Budapest Rerto Élményközpont megálmodója, Horváth Ákos és Putz Attila. A vállalkozók a Kádár-korszak után kicsit nagyobbat ugranának vissza az időben: 2,5 milliárd forintot kértek a Cápáktól 49%-os tulajdonrészért cserébe, hogy felépítsék a belvárosi Dínóparkot Budapest szívében.

 

Moldován András: Sose gyertek vissza!

A Budapest Retro Élményközpont vállalkozójából szinte harapófogóval kellett kihúzni a számokat, amitől megszólalt a vészharang a Cápák fejében. Végül csontvázak estek ki a szekrényből, amit Moldován András nem tudott tolerálni.

 

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

 

Fóliás Jucit nehéz helyzetbe hozták a Cápák

Orbók Ilona volt az első, aki rendhagyó ajánlatot tett Fóliás Jucinak, majd Moldován András is közbelépett. Az ő befektetési ajánlatához sem volt még hasonló a Cápák között műsorában, így nemcsak a vállalkozót, de Balogh Leventét is meglepték cápatársai. Az ásványvízkirály próbálta befolyásolni Zsámboki Judit döntését, aki végül a saját megérzésére hallgatott.

 

Divatbemutatóval készültek az Infinite Blush vállalkozói a Cápáknak

Lukács-Tóth Boróka és Lukács Asztrik 8 éve alkotnak egy párt és már 2 éve házasok. Kapcsolatukat nemcsak a hitvesi esküjük, hanem közös vállalkozásuk is erősíti, amit most a Cápáknak is bemutattak. Minőségi selyem ágyneműt és éjszakai viseletet gyártanak Magyarországon, melyet a vásárlók a webshopon egy egyedik tervezési folyamaton keresztül tudnak megrendelni. Vállalkozásuk fejlesztéséhez most 12 millió forintot kértek 10% tulajdonrészért cserébe.

 

Moldován András az Infinite Blush vállalkozóinak ítélte „Az év legjobb párosa” címet

A Cápák látnak potenciált a Lukács házaspár vállalkozásában, de a jelenlegi feltételek mellett nem tudtak beszállni az Infinite Blush-ba. Orbók Ilona azonban nem értett teljes mértékben egyet a befektetőkkel.

 

A Connectini költségcsökkentő megoldást kínál a használt autók adásvételi és üzemeltetési problémáira

Kálmán Gábor, villamosmérnök és Horváth Oszkár, közgazdász és programozó legújabb termékükkel érkeztek a Cápák elé. A Connectini vállalkozóinak az a célja, hogy találmányukkal csökkentsék a használt autók fenntartási és javítási költségeit, és hogy egy adásvétel utáni vitás helyzetben a fizetési kötelezettség ne a vétlen félre háruljon. A termék értékesítésének felépítéséhez most 60 millió forintra lenne szükségük 29%-os tulajdonrészért cserébe.

 

Balogh Levente olyan üzletbe fektet, ami barátai problémáját is megoldaná

A Cápák nem értettek egyet a Connectini termékével kapcsolatban. Balogh Levente először tett egy fél ajánlatot a vállalkozóknak, arra várva, hogy valamelyik cápatársa is ráharap a lehetőségre, végül azonban egyedül vitte az üzletet, egy elég komoly kikötéssel.

 

A Cápák között 6. évada Balogh Petya félelmeiről szól
„Rettegek a fogorvosoktól” – vallja be Balogh Petya, amit Balogh Levente nem tud szó nélkül hagyni. A 6. évad 5. részében újabb üzleti ajánlattal érkeznek a vállalkozók, akik közül van, aki soha nem adja fel, és van, aki a földi paradicsomba csábítja a Cápákat.

#Cápák között#rtl#összefoglaló#4. rész#moldován andrás#balogh levente#panel#felújítás#használt autó#fóliás juci#connectini#ma

Címlapról ajánljuk