Bulvár

„Az én büszkeségemet nem törte ketté” – Galambos Lajos lánya elmesélte, milyen érzés volt, amikor őrizetbe vették a szüleit

rtl.hurtl.hu

2024. július 30. 7:58

Galambos Boglárka divattervező senkinek sem kívánja, hogy úgy érjen haza az iskolából, hogy nincsenek otthon a szülei, és nem is tudja, mikor jönnek haza. A lány csak 14 éves volt, amikor szüleit őrizetbe vették.

Galambos Boglárka divattervező, Galambos Lajos lánya volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság című műsorban. A nő gyerekkorát is felidézte, illetve részletesen vallott arról, milyen érzés volt, amikor szüleit nagyjából tíz éve őrizetbe vették.

Azt mondta: „Azt az érzést senkinek nem kívánom, hogy úgy ér haza az iskolából, hogy nincsenek otthon a szülei, és nem is tudja, mikor jönnek haza. Tizennégy voltam. Derült égből villámcsapás volt, ugyanakkor az én büszkeségemet nem törte ketté egy ilyen helyzet. Attól még ugyanúgy felnézek rájuk.”

Szerinte az ügy miatt „egy csapat lettünk, ez keményen összehozott minket. Az érzések maradtak meg. Nekünk nagyon gyorsan kellett felnőnünk. Alapból olyan nevelést kaptunk, hogy felnőttként kezeltek minket, de ez volt az a helyzet, amely követelte tőlünk, hogy helytálljunk, és azt csináljuk, ami nekünk a dolgunk volt akkor. Nehéz volt, de nem volt más választásunk”.

Galambos Lajost és feleségét 2015-ben tartóztatták le, majd előzetes letartóztatásába is helyezték. A vádak között ott volt a közüzemi számlák elcsalása, az okirat-hamisítás és a vesztegetési kísérlet is.

A trombitás, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi ebben a hónapban szabadult a börtönből – az áramlopás miatt elítélt sztár ugyan nyomkövetővel a lábán, de otthon töltheti le büntetése hátralévő részét. A trombitás a Fókusznak adott exkluzív interjújában azt mondta, más ember lett a börtönévek alatt. 


Galambos Boglárka korábban pedig a Reggeli vendége is volt. Itt elmesélte, hogy a ruhák mellett festéssel is foglalkozik, sokszor saját festményeit nyomtatja termékeire. Magánéletéről szűkszavúan nyilatkozott, de megerősítette, hogy rátalált a szerelem, és párjával ugyanaz az érdeklődési körük. Később azt is elárulta, hogy szakítottak.


Nyitókép: Palikék világa by Manna / YouTube / Fókusz

#Bulvár#galambos lajos#Galambos Boglárka#család#őrizetbe vétel#börtön#áramlopás

Címlapról ajánljuk