Bulvár

29 évvel idősebb, milliárdos szerelméről vallott Galambos Boglárka

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 8:16

Védőhálóként állt Galambos Boglárka mellett szerelme, az 53 éves Csipak Péter.

„A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani” – mondta a Storynak Galambos Boglárka új ruhamárkája, a BGA Style bemutatóján. A fiatal divattervező hozzátette: 

A tervezéséért teljes mértékben én felelek, az illusztris környezet viszont az ő érdeme. Nagyon hálás vagyok neki a támogatásért, azért, hogy szakmailag lát bennem potenciált, és hitt, hisz bennem.

A 25 éves tervező kedvese Csipak Péter, a Fashion Street atyja, aki korábban Horváth Éva szépségkirálynővel alkotott egy párt.

Az eseményen ott voltak a Galambos család ritkán látott tagjai is, a jelenleg börtönbüntetését töltő Galambos Lajos trombitaművész fia, István, valamint volt felesége, Boglárka is. „Nagyon fontos a családtagjaim támogatása, mindenben kikérem a véleményüket, ez pedig a kollekcióim megtervezésekor sincs másként. Bár csak a kész munkát szoktam megmutatni nekik, a jóváhagyásuk, támogatásuk viszont nélkülözhetetlen számomra” – mondta Galambos Boglárka. 

 Anya rettentő büszke rám, és meg kell jegyeznem, hogy nagyon nagy dolog, hogy ma eljött a bemutatóra. Már jó ideje nem állt kamerák elé, egyáltalán nem szokott és nem is szeret szerepelni, értem most mégis megtette 

– mondta a tervező, aki szerint édesanyja a jelenlétével „apát is képviselte, aki ugyan sajnos nem lehetett itt az eseményen, mégis mindenről tudott, naprakész volt, és a távolból drukkolt nekem.” 

A tervező ruháiról itt többet is megtudhat:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Galambos Boglárka#csipak péter#bga style#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk