Bulvár

Balogh Levente lánya szándékosan lépett más útra, mint milliárdos édesapja

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 11:22

A háromdiplomás, pszichológusként is végzett Balogh Szimóna nem akart Balogh Levente árnyékában dolgozni, úgy döntött, iskolaorvosnak áll.

Iskolaorvosként fog dolgozni Balogh Szimóna, Balogh Levente lánya, miután megszerezte diplomáját pszichológiából. A 28 éves nő erről a Best magazinnak adott interjújában számolt be, amit a Blikk szemlézett.

Ez már a harmadik diplomája Balogh Szimónának, aki a gimnázium után politológia és nemzetközi tanulmányok szakra járt Angliában, majd az első diplomája megszerzése után egy nagykövetségen kezdett el dolgozni, ahonnan „amilyen gyorsan csak lehetett, leléceltem".

Felmondása után egy jógatáborban jött rá arra, hogy pszichológusnak akar tanulni, és sikerült is meggyőznie szüleit, hogy ez az ő útja. Balogh Szimóna elmondta: „még a gimnázium alatt anorexiával küzdöttem, akkor több hónapot töltöttem pszichiátrián”, és már akkor is érezte, hogy szeretne segíteni az ott vele együtt lévő lányoknak.

Édesapjával kapcsolatban elmondta, hogy sokban hasonlítanak, például abban, hogy mindketten szívesen segítenek másoknak. Elárulta azt is, hogy részben szándékosan választott magának más hivatást, mert nem akart az árnyékában dolgozni. Érdekes, hogy bár lányának három diplomája is van, Balogh Levente – a Portrénak nemrég adott interjúja alapján – nem nagy híve az oklevélhalmozásnak. Barabás Évának azt mondta, hogy szerinte „nem kell elmenni egyetemre”, de már 14-15 évesen tudni kell, mit akar az ember az életben.


Balogh Szimóna az rtl.hu-nak adott interjújában arról beszélt, vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor elmesélte, hogy milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott.


Balogh Levente ritkán mutatja meg családját a nyilvánosságnak. Három lányát is csak egyszer láthatták a nézők. A Fókusznak 2022 februárjában őszintén mesélt arról, hogy 52 évesen újra apai örömök elé nézett, sőt nemrég nagypapa is lett.


Nyitókép: rtl.hu

#Bulvár#balogh levente#balogh szimóna#diploma#pszichológia

Címlapról ajánljuk