„A lányok először nem örültek neki” – 52 évesen lett újra apa Balogh Levente, aki most már nagypapa isBalogh Levente ritkán mutatja meg családját a nyilvánosságnak. Három lányát is csak egyszer láthatták a nézők. A Fókusznak most őszintén mesélt arról, hogy 52 évesen újra apai örömök elé nézett, sőt nemrég nagypapa is lett.
Fókusz

„A lányok először nem örültek neki” – 52 évesen lett újra apa Balogh Levente, aki most már nagypapa is

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2022. február 5. 6:58

Balogh Levente ritkán mutatja meg családját a nyilvánosságnak. Három lányát is csak egyszer láthatták a nézők. A Fókusznak most őszintén mesélt arról, hogy 52 évesen újra apai örömök elé nézett, sőt nemrég nagypapa is lett.

Láthattuk már befektetői és vezérigazgatói szerepben, megmutatta a kutat, amely milliárdossá tette a cégét. A Fókusz stábját korábban elvitte a Balatonra vitorlázni, és imádott farmján is körbevezette őket. Az ásványvízguru csak ritkán mutatja meg a családját a nyilvánosságnak, három lányát is csak egyszer, a Nagy Szám című műsorban láthatták a nézők, most azonban őszintén mesélt arról, hogy 52 évesen ismét apai örömök elé nézett.

„A lányok először nem örültek neki” – kezdte a Cápák között népszerű befektetője. Azt is mondta, először a 26 éves nagylánya, Szimóna sem örült, amikor megszületett a húga, Tiffany. Elmondása alapján állandóan vigyázni kellett rá, mert a nővére megtámadta a kisebbik testvérét. Legkisebb lányát, Sophie-t már jobban befogadták a nővérei.

De most már látom, hogy sorrendben, először a Szimóna barátkozott meg vele, aztán a Tiffany, és most voltunk együtt síelni mindannyian, és most már a legkisebben is úgy látom, hogy kezd megbarátkozni

– mondta a Fókusznak Balogh Levente.

A Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója arról is beszélt, hogy kisfia még csak fél éves, de már egy kávézót is elneveztek róla.

Természetesen Leventének hívják, de nemcsak Levente, hanem Levente Noah. Ebből jött, hogy elindítottam egy kávézóláncot, ami egyelőre egy kávézó, de 15-öt szeretnék az országba, Bécsben is és Pozsonyban is nyitni. Fantasztikus gourmet kávézó, legfőképpen a jó minőségű kávéról szól, úgyhogy adott volt a név, hogy Lenoa legyen

– mesélte Balogh Levente, aki az apaság mellett most a nagyapai szerepbe is belecsöppent. A napokban ugyanis megszületett első unokája is, akit középső lánya, Tiffany hozott a világra.

Azt mondta, hogy ahhoz, hogy családapaként és üzletemberként is százszázalékosan teljesítsen, különféle szabályokat kellett meghoznia. Szerinte az egésznek a kulcsa a nyolc óra alvás és a rendszeres sportolás. Öt óra után pedig már nem beszél a munkáról, és a hétvégét is szigorúan a családjával tölti.

Nálam azért kevesen dolgoztak többet ebben az utolsó 30 évemben. A gyerekeimmel ugyanúgy megvolt az odafigyelés, bármikor felhívatnak, bármikor soronkívüliséget élveznek. Én a munkát soha nem tettem például a gyerekeim elé. Ha szükségük volt rám, vagy szükségük van rám, akkor olyan nincs, hogy nekem egy üzleti tárgyalásom van

– mesélte.

Elmondása szerint sosem volt szigorú apuka, és nem is próbálta ráerőltetni a gyerekeire a saját munkáját, mivel úgy gondolja, egy szülőnek az a legfőbb feladata, hogy felismerje, miben tehetséges a gyereke.

Persze az első gyereknél még azt hiszi az ember, hogy az ő húsa, az ő vére, de aztán kiderül, mikor elkezd nőni, hogy egy teljesen különálló lény, egy önálló ember. Tehát utasítani meg irányítani nem lehet, terelgetni lehet

– mondta.

Hogy ki folytatja a cégeinek vezetését, még nem tudja, de ahogyan a lányaira sem gyakorolt sohasem nyomást, a fiára sem akar. Arról beszélt, csak úgy tud boldog édesapa lenni, ha a gyerekeit is azzá teszi. Ehhez pedig semmiképp sem az az út vezet, hogy kötelezze őket bármire is.

„Itt nem az dönt, hogy ki mit vesz át és hogy hogy hívják, hanem hogy milyen tehetsége van hozzá. Ha a gyereknek nincs kedve azt csinálni, amit a szülőnek, aki erőlteti, hogy márpedig igen, ezt átveszed, akkor tönkreteszi a szüleinek az élete munkáját” – mesélte a Cápa. Hozzátette, hogyha a gyerek mégis affinitást érez ahhoz, hogy azt dolgozza, amit a szülei, akkor persze zöld utat kell adni neki.

Balogh Levente Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki sokszor elmondta már, hogy mennyi mindent köszönhet Magyarországnak. Szeretné, hogy a magyar emberek is egyre több minőségi élelmiszerhez jussanak a boltokban. Ez is az egyik szívügye, ahogy az is, hogy segítse a fiatal, tehetséges vállalkozókat. A Cápák között című műsort is ezért vállalta el. Hogy növeli-e a befektetéseinek számát, az kiderül vasárnap 18:50 után a Cápák között legújabb adásából. Addig is a Balogh Leventével készült interjút hosszabban is megnézheti az alábbi videóban.

#Fókusz#Bulvár#balogh levente#Cápák között#negyedik gyermek#ásványvízguru

Címlapról ajánljuk