Bulvár

Büszkén videózta a kislányát, ahogy koporsók között táncol

rtl.hurtl.hu

2024. május 18. 13:26

Egy temetkezési vállalatnál sikerült felvenni a TikTok-videót.

A The Sun beszámolója szerint nagy megdöbbenést keltett az a videó, amelyen egy nő a gyerekét veszi fel, amint koporsók között táncol. A videón egy rózsaszínbe öltözött kislány látható, aki egy úgynevezett „TikTok-táncot” gyakorol.

Ezzel nem is lenne gond, csakhogy mindezt a kislány egy temetkezési vállalatnál, a koporsók között teszi, az anyja pedig az egészet nevetve videózza. A kislány videója eddig több mint 10 millió megtekintésnél jár.

@kiszmy_jazz Image sitting making funeral arrangements and notice that your child is missing 😂 😳 #tiktokan #kidsoftiktok #sunonacloudyday #funnymoments @NiePie10 #throwback ♬ original sound - KissMy_Jazz


Az anya elmondása szerint éppen temetési ügyeket intézett, amikor észrevette, hogy a lánya eltűnt, majd megtalálta, amint táncol. Azonnal úgy döntött, hogy rögzíti a jelenetet.

A videó vegyes reakciókat váltott ki: sokan dühösen reagáltak, mondván, hogy az anyának közbe kellett volna lépnie, és elmagyarázni a lánynak, hogy ez nem megfelelő viselkedése, mások viszont szórakoztatónak találták a felvételt, sőt egy volt temetkezési vállalati dolgozó is megdicsérte a táncot, mondván, ez feldobta a napját.

Nyyitókép: TikTok

#Bulvár#tiktok#Videó#temetkezés#kislány#anya#tánc

Címlapról ajánljuk