Bulvár

Új videó a nőről, aki a halott nagybátyját kerekesszékben tolva próbált pénzhez jutni a bankban

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 8:36

A nő azt állította, hogy a férfi a bankban halt meg, de a rendőrség másképp gondolja. Az újabb videó szerint segítőtársa is volt: egy tagbaszakadt férfi, aki elhelyezte a nagybácsit a székben.

Letartóztatták a brazil rendőrök azt a nőt, aki kerekesszékben tolt be egy elhunyt férfit egy Rio de Janeiró-i bankba, hogy egymillió forintnyi hitelt vegyen fel a nevében – ahogy arról korábban az rtl.hu beszámolt. A bank dolgozói azután fogtak gyanút, hogy a nő az elhunyt fejét a kezével emelte fel, és azt mondta:

Bácsikám, figyelsz? Alá kell írnod. Nem tudom helyetted aláírni

– mondta a nő, aki egyébként pontosan tudta, hogy neki kell majd aláírni a papírokat, mert a bácsikája akkor már halott volt. A kihívott rendőrök megállapították, hogy a 68 éves Paulo Roberto Braga nem él, a nő azonban azt állította, hogy ott a bankban halt meg.

A letartóztatott nőt Erika de Souzának hívják, saját bevallása szerint Braga unokahúga és gondozója volt.

A férfi halálának körülményeit még mindig homály fedi, de az elhunyt fején talált hullafoltok alapján arra következtetnek, hogy két órával a hitelfelvételi kérelem előtt halhatott meg. Az is feltűnő volt, hogy ha a férfi a kerekesszékben halt volna meg, akkor a lábán lettek volna láthatók a hullafoltok.

Az esetről a már látott banki felvételek mellett egy másik videó is napvilágot látott, amelyen a nő látható, ahogy egy telekocsiból egy kerekesszékébe rakatja át a halottat, majd a bankba tolja. A hatóságok jelenleg is nyomoznak azok után a férfiak után, akik a felvételen látható módon segítettek neki.


Nyitókép: YouTube

#Bulvár#meghalt#férfi#Braga#souza#brazília#bank#hitelfelvétel

Címlapról ajánljuk