Bulvár

Vitray Tamás biztos benne, ez az utolsó házassága

rtl.hurtl.hu

2024. április 3. 8:34

A 91 éves Vitray Tamás negyedszerre házasodott, és teljesen biztos benne, hogy ötödik már nem lesz. 

Vitray Tamás a Best magazinnak adott interjút, amiben elmondta, hogy teljesen biztos benne, hogy újabb házassága már nem lesz – írta a Blikk. Vitray Tamás 91 évesen, teljes titokban nősült meg negyedik alkalommal. Feleségét, Vitray-Ivens Éva operaénekesnőt úgy ismerte meg, hogy szomszédok voltak.

A 91 éves tévés legenda kijelentette, hogy attól, mert két érett ember köti össze az életét, nem okoz gondot az alkalmazkodás, és elárulta, hogy „honnan van a béke”:

Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva.

Vitray elmondta, úgy érzi, nehezen viselték el őt az emberek az élete során, ám ő csak magát adja, a mostani házasságában is. Közölte, hogy „kísérletet teszek, hogy el lehessen viselni... vagy bejön, vagy nem.”

„Nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem”

Vitray Tamás és Vitray-Ivens Éva február végén a Fókusznak adott exkluzív interjút, amiben azt is elmondták, hogyan szerettek egymásba:


Nyitókép: Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgő 85. születésnapja előtt. Fotó:MTI Fotó: Czimbal Gyula

#Bulvár#vitray tamás#házasság#vitray-ivens éva

Címlapról ajánljuk