Bulvár

Rendhagyó húsvét: Károly mosolyogva lépett a nyilvánosság elé, Katalin azonban nem volt ott a misén

rtl.hurtl.hu

2024. március 31. 16:02

III. Károly király a húsvétvasárnapi misén még megjelent, Katalin hercegné a misét és az ünnepi ebédet is kihagyja.

Rendhagyó módon folytatja a brit királyi család húsvétvasárnapi programját: III. Károly és Katalin hercegné egészségügyi állapotuk miatt több fontos megjelenést is kihagynak. A király még tiszteletét tette az ünnepi misén, ahol láthatóan jó hangulatban, mosolyogva jelent meg. Ám az azt követő családi ebéden már nem vesz részt. Katalin hercegné pedig az ebéd mellett a misén sem jelent meg.


A Telegraph emlékeztet: korábban is sejteni lehetett, hogy az idei húsvét más lesz, ugyanis III. Károly királyt és Katalin hercegnét is rákkal diagnosztizálták.

Az erről szóló nyilvános bejelentést követően színészek, publicisták, YouTube-sztárok is bocsánatot kértek, amiért viccet csináltak Katalin hercegné photoshopolt képéből, amikor még nem tudták, hogy a királyi család tagja daganatos beteg. Blake Lively például azt írta: „el van keseredve” a saját gondatlansága miatt.

A Fókusz pedig arról számolt be, az elmúlt hónapokban egyre csak nőtt az elképesztőbbnél elképesztőbb összeesküvés-elméletek száma Katalin hercegnével kapcsolatban. Hol húzódik az etikai határ egy közszereplő magánéletében?


Nyitókép: MTI /EPA / Neil Hall / Andy Rain

#Bulvár#királyi család#húsvét#mise#iii. károly#katalin hercegné#kate middleton#betegség#rák

Címlapról ajánljuk