Külföld

III. Károly „frusztrált”, amiért lassabban gyógyul, mint szeretné – árulta el a brit uralkodó unokaöccse

rtl.hurtl.hu

2024. március 24. 19:06

Unokaöccse, Peter Phillips szerint III. Károlyt frusztrálja, hogy rákbetegségéből való felépülése kicsit tovább tart, mint szeretné.

A brit uralkodó unokaöccse, Peter Phillips szerint III. Károly „frusztrált” amiatt, hogy lassan gyógyul, valamint „nyomást gyakorol” az orvosaira és az ápolóira, hogy mielőbb visszatérhessen feladataihoz – írja a Sky News.

Peter Phillips, Anna brit királyi hercegnő és Mark Phillips százados első gyermeke, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg legidősebb unokája egy ausztráliai utazása során nyilatkozta mindezt. 

Idegesíti, hogy nem tud mindent megtenni, amit szeretne. (…) Nyilvánvalóan nagyon szeretne visszatérni a normális életéhez, és valószínűleg frusztrált, hogy a felépülés kicsit tovább tart, mint szeretné

 

– árulta el unokaöccse. Hozzátette, azonban III. Károly kedvét nem szegte rákbetegsége, brit uralkodó összességében „jó hangulatban” van.

Mint arról a Híradó is beszámolt, büszke menyére a rákbeteg III. Károly király. Katalin hercegné péntek este jelentette be, hogy nála is daganatos elváltozást találtak. A 42 éves hercegné arról beszélt, hogy kezelésének korai szakaszában van. Videóüzenetétől vélhetően azt reméli az udvar, hogy véget vet a spekulációknak, amelyek azután kezdtek el terjedni, hogy a trónörökös felesége legutóbb decemberben mutatkozott nyilvánosan, majd januári műtétéről nem árultak el semmit.

Ennek hatására már egészen vad összeesküvés-elméletek láttak napvilágot.

Nyitókép: III. Károly brit király távozik a London Clinic fővárosi magánkórházból 2024. január 29-én. A 75 éves brit uralkodó három nappal korábban vonult be az intézménybe, ahol tervezett beavatkozáson esett át. Fotó: Andy Rain / MTI / EPA 

 

#Külföld#iii.károly#Rákbetegség#rák#daganatos betegség#felépülés#unokaöccs#frusztráció

Címlapról ajánljuk