Bulvár

35 év eltelt: így néznek ki most a Baywatch szereplői

rtl.hurtl.hu

2024. március 9. 4:50

1989-ben debütált a mára már kultikussá vált amerikai sorozat, a Baywatch, ami egészen az évezredfordulóig, 11 évadon és 242 részen keresztül szippantotta be a nézőket. Olyan világsztárok köszönhetik a sorozatnak a hírnevüket, mint Pamela Anderson, David Hasselhoff vagy Jason Momoa. Nézzük, mi történt a szereplőkkel 35 év elteltével! 

Pamela Anderson

Pamela Anderson a Baywatch után is folytatta a színészkedést, több tévéműsorban is szerepelt: a Big Brotherben és a Dancing on Ice-ban is láthatta a közönség. Modellként is sikeres karriert futott be, a Playboyban, a Marie Claire-ben és az Elle-ben is megmutatta magát. Az 56 éves Pamela az állatokért folytatott aktivizmusáról is ismert, nemrég smink nélkül, természetes arccal jelent meg a párizsi divathéten, és arról is nyilatkozott, hogy öngyilkos akart lenni exférje kirohanásai miatt.

Így néznek ki most a 35 éves Baywatch szereplői
Forrás: Youtube

David Hasselhoff

Pamela Andersonhoz hasonlóan David Hasselhoff karrierje a sorozatból való távozása után is szárnyalt. Énekesi karrierje mellett több filmben és tévéműsorban is szerepelt: egy gasztrorealityben együtt főzött Gordon Ramsay-vel, és a SpongyaBob mozifilmben is feltűnt, majd természetesen visszatért a 2017-es Baywatch filmbe is Dwayne Johnson és Zac Efron oldalán. 2006 és 2009 között az America’s Got Talent zsűrijeként kereste a tehetségeket, 2011-ben pedig csatlakozott a Britain’s Got Talent zsűrijéhez. Amikor az egyik versenyző egy Davidről szóló dallal lépett a színpadra, mindenki a hasát fogta a nevetéstől a meghallgatáson.

David Charvet

David Charvet a sorozatban Matt Brody bőrébe bújt, majd 1996-ban, kerek 70 epizód után kilépett a produkcióból, hogy énekesi karriert indítson otthonában, Franciaországban. A most 51 éves David az évek alatt három nagylemezt dobott piacra, több francia filmben játszott, és a La Ferme Célébrités című televíziós valóságshow-ban is szerepelt. A színész 2011 augusztusában házasodott össze Brooke Burke-kel, akivel két közös gyermekük van, 2020-ban váltak el. David Charvet tavaly rendőrségi ügybe keveredett, miután volt barátnője feljelentette őt. A TMZ szerint egy veszekedés hevében megfenyegette a nőt.

Így néznek ki a 35 éves Baywatch szereplői
Forrás: Youtube

Erika Eleniak

A most 54 éves Erika Eleniak játszotta Shauni McClain szerepét, 45 epizód után mondott búcsút a Baywatch-nak, de utána sem fordított hátat a színészetnek. Többek között a Született feleségekben is láthattuk egy epizód erejéig. Később egy interjúban elárulta, hogy mivel Baywatch-lány volt, nem igazán akartak komolyabb szerepeket adni neki:

Rengeteget dolgoztam, hogy jobb legyek szakmailag, és folyton fejlesztettem magam, viszont ez hosszú éveken át csak egy hiábavaló küzdelem volt. Keményen meg kellett dolgoznom azért, hogy végre komolyan vegyenek.

Erika 2006-ban fogadta örökbe Indyanna nevű lányát, és most főként a gyereknevelésre koncentrál. Mivel rendszeresen posztol az Instagram-oldalára, a követői szinte minden lépéséről tudnak. Tavaly tavasszal mindenkinek leesett az álla, amikor a színésznő egy rövidujjú pólóban pózoló képet tett közzé, felfedve kitetovált karjait.

Nicole Eggert

Az 52 éves Nicole Eggert a Baywatch után is folytatta a színészkedést, és olyan produkciókban láthattuk, mint a The Super Mario Bros Super Show és A kis gézengúz. A valóságshowk világa sem állt távol tőle: a VH1 Celebrity Fit Club című reality versenyzője volt, (amiben egyébként a Dallas Lucy-je is részt vett), az ABC Splash című celeb búvárműsorban pedig második helyezést ért el. Nicole jelenleg azonban csak kisebb szerepeket vállal el, és főként a lányaira koncentrál. Idén januárban arról beszélt, hogy megbánta tinédzserkori mellplasztikáját, ami rákhoz vezetett.

Így néznek ki a 35 éves Baywatch szereplői
Forrás: Youtube

Jeremy Jackson

Jeremy Jackson mindössze 11 éves volt, amikor a Baywatch második évadában csatlakozott a produkcióhoz, és nyolc évadon keresztül, összesen 159 részben játszotta Mitch fiát. 2011-ben mesélt először a kábítószer problémáiról, és azt is elárulta, hogy függősége is közrejátszott abban, hogy távozott a sorozatból. Az ezt követő rehabilitáción legyőzte a függőségét, ám később a botrányok nem kerülték el: 2015-ben öt nap után kirúgták a Big Brotherből, miután felfedte az egyik szereplő melleit, 2017-ben 270 nap börtönbüntetésre ítélték késelés miatt.

Így néznek ki most a 35 éves Baywatch szereplői
Forrás: Youtube

Jason Momoa

Szinte hihetetlen, de Jason Momoa 20 évesen még szőrtelenül, simára borotvált arccal csavarta az ujjai köré a nézőket a Venice Beach-i óceánparton. Azóta egy életre beírta magát a hollywoodi filmtörténelembe, hiszen olyan világhírű alkotásokban láthattuk, mint Conan, a barbár, a Trónok harca, az Aquaman vagy a Dűne. Momoa nemrégen levágta a haját, hogy felhívja a figyelmet a mindent elárasztó műanyagra, szinte teljesen pucérra vetkőzött egy amerikai talk-showban, és hatalmasat bulizott egy Metallica koncerten.

Így néznek ki most a 35 éves Baywatch szereplői
Forrás: Youtube


David Hasselhoff 2022-ben ünnepelte 70. születésnapját, ahol régi, baywatchos kollégái is tiszteletüket tették.

Nyitókép:  Eric Robert / Contributor / Getty Images

#Bulvár#Baywatch#pamela anderson#david hasselhoff#jason momoa

Címlapról ajánljuk