Bulvár

Pamela Anderson öngyilkos akart lenni exférje kirohanásai miatt

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 13:38

A színésznő nem bírta kezelni exe vad és féltékeny kiborulásait, az egyik ilyen alkalom után döntött úgy, hogy megpróbálja kioltani saját életét.

Pamela Anderson szinte mindennap újabb megdöbbentő eseményről rántja le a leplet a múltjából. Miután az egész világnak elárulta, hogy Tim Allen megvillantotta előtte a péniszét, Sylvester Stallone pedig sportautóval és lakással próbálta megvenni magának, most exéről, Tommy Lee-ről osztott meg egy sokkoló sztorit.

A 90-es években szinte mindenki végigkövethette kapcsolatuk alakulását, amelynek egyik legkeményebb részlete volt, hogy a dobos azért került 6 hónapra börtönbe, mert Los Angeles-i otthonukban megverte Andersont. Most újabb részleteket árult el Tommy bántalmazó megnyilvánulásairól.

Pamela Anderson öngyilkos akart lenni exférje viselkedése miatt
Kép: Jeff Kravitz / Getty Images

A Buzzfeed szerint Lee féltékenységében egyszer belehajtott autójával felesége lakókocsijába, ezt követően Anderson megpróbálta kioltani saját életét. Állítólag a színésznő testvére számonkérte a dobost – miközben Pamela kórházban lábadozott.

Ráadásul nem ez volt exférje egyetlen kiborulása: a Baywatch egyik csókjelenete miatt is óriási balhét csapott. Anderson nem merte elmondani neki, hogy volt egy ilyen jelenete kollégájával, David Chokachival. Utólag azonban bevallotta Tommynak a dolgot, aki hazugnak nevezte a titkolózás miatt, majd szétverte a lakókocsiját és ököllel ütötte a falakat.

Ezt követően a dobos mindennap kiment a forgatásokra, hogy ellenőrizze Andersont, akit már a stáb is próbált megóvni férje kirohanásaitól, így amikor meglátták a zenész sportautóját, kicserélgették a forgatókönyveket.

Tommy nagyon féltékeny volt. Azt hittem, hogy ez a szerelem.

– kommentálta a történteket Pamela.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#pamela anderson#öngyilkosság#tommy lee#ex

Címlapról ajánljuk