Bulvár

Pamela Anderson állítja: Tim Allen megvillantotta előtte a nemi szervét

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 10:38

A színésznő hamarosan megjelenő memoárjában sokkoló történeteket készül megosztani, amelyek közül az egyik máris kiszivárgott.

Pamela Anderson kollégája, Tim Allen szétnyitotta előtte a köntösét 1991-ben, amikor mindketten szerepeltek a Home Improvement című sorozatban. Az akkor 23 éves Anderson az öltözőjéből kilépve, a folyosón futott össze kollégájával, aki csupán egy köntöst viselt.

Széttárta a köntösét, és gyorsan megvillantotta a testét, ami teljesen meztelen volt. Azt mondta, ez így fair, hiszen ő is látott már engem meztelenül, ezzel pedig kvittek vagyunk. Kényelmetlenül nevettem a dolgon

– olvasható a Variety egyik cikkében.

Allen – aki akkoriban 37 éves volt – egy korábbi Playboy-lapszámra utalt, amiben a színésznő megmutatta bájait. Pamela Anderson ennek a fotósorozatnak köszönhetően igazi szexszimbólummá vált.

A színésznő komoly vádjára azóta már Tim Allen is reagált egy közleményben, aki mindent tagad:

Ez sosem történt meg. Nem tennék ilyet

– írja Allen.

A Baywatch egykori sztárja megannyi meghökkentő sztorit ígér könyvében, így várhatóan még több pikáns, eddig titokban tartott pletykát olvashatunk róla. Nem ő az egyetlen, aki önéletrajzi írásával felkavarja az állóvizet: legutóbb Harry herceg könyve váltott ki felháborodást, amiben kényes témákat feszeget a királyi családdal kapcsolatban. Többek között ez is közrejátszhatott benne, hogy a britek már nem kérnek belőle.

Vajon Pamela Anderson memoárja is hasonló mértékben veri ki a biztosítékot az embereknél?


Kiemelt kép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#pamela anderson#Tim Allen#vád#villantás#memoár#könyv

Címlapról ajánljuk