Bulvár

Mellrákos a Baywatch szereplője: Nicole Eggert megbánta a plasztikai műtétet

rtl.hurtl.hu

2024. január 29. 20:11

Ostoba 18 éves kori döntésnek nevezte a mellnagyobbítást.

A Baywatch egyik szereplője, Nicole Eggert elárulta: megbánta, hogy 18 éves korában mellimplantátumot ültetett be. A színésznő korábban bejelentette, hogy mellrákkal diagnosztizálták.

A Fox News idézi az interjút, amit Nicole Eggert a People-nak adott: ebben elmondta, hogy a sorozat szerepet játszott abban, hogy plasztikai műtétet végeztessen. A harmadik évadra csatlakozott a stábhoz, és először azt hitte, hogy egy spinoffot forgatnak középiskolásokról, de már az első nap rájött, hogy végig fürdőruhában kell mutogatnia a testét.

A többi szereplőhöz, köztük Pamela Andersonhoz hasonlította magát, és egy forgatási szünetben úgy döntött, megnagyobbíttatja a melleit. „Azóta megbántam, természetesen” – mondta.

Nézem ezeket a fiatal lányokat, és azt gondolom, jézusom, hagyjátok békén a testeteket!

Több mellnagyobbító műtéten is átesett, 2015-ben viszont már egy olyan realityműsorban tűnt fel, amely rosszul sikerült plasztikai műtétek helyreállításáról szól, és ebben a melleinek kisebbítését kérte.

Januárban Nicole Eggert arról beszélt, hogy mellrákja van. Elmondta: fájdalmat érzett a mellében, és három hónap alatt 11 kilót hízott. Ezt először a menopauza tünetének gondolta, októberben azonban egy csomót talált. Elment a háziorvosához, aki azonnal vizsgálatra küldte, de csak november végén kapott időpontot. Kettes stádiumú mellrákot állapítottak meg nála.

Határozottan érzem. Ott van. Ki kell szedni

– mondta, hozzátéve, hogy nem tudja, van-e áttét, és várja, hogy mikor kezdheti el a kemoterápiát és a sugárkezelést.

Ülsz ott, és benned van, és úgy érzed, minden másodperccel növekszik, és csak azt akarod, hogy kint legyen

– érzékeltette a helyzetét.

Nyitókép: Fotos International/Getty Images

#Bulvár#nicole eggert#Baywatch#mellnagyobbítás#plasztikai műtét#mellrák

Címlapról ajánljuk