Bulvár

Kulcsár Edina terhessége nagyon más, mint az eddigiek

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 6:15

Kulcsár Edina, aki negyedik gyermekével várandós, őszintén elmondta, mennyit hízott terhességei során. 

Edzős videókat posztol a negyedik gyerekével várandós Kulcsár Edina. A volt szépségkirálynőnek egy fia és egy lánya van Szabó András Csutitól, most pedig G.w.M rappertől várja a tavaly májusban született Amara utáni második közös gyermeküket.

Mint a legtöbb nő, Edina is hízott a várandósság alatt, ráadásul mivel a kicsi fogantatásakor Amra még csak pár hónapos volt, még súlytöbbletben is volt. Mint a Bors hírül adta, erről szólalt meg most az Instagramon Kulcsár Edina. Egy szponzorált posztban azt írta:

„Emlékszem, 1 hónappal ezelőtt még kaptam a kedvesebbnél kedvesebb megjegyzéseket, hogy minek edzek?! Semmi látszata nincs, sőt… Közben »csak« egy kis csoda növekedett bennem és nekem ilyenkor megváltozik a testem.” Mint írta, ettől függetlenül úgy döntött, hogy mostani terhessége idején folytatja az edzést, nem úgy, ahogy korábbi várandósságai során. Ennek meg is van az eredménye:

Már betöltöttem a 4. hónapot, és nagyon örülök, hogy eddig csak 2 kiló jött fel, mert a korábbi babavárásaim során ilyenkor már plusz 10 kilónál tartottam. Szóval kismamaként is lehet edzeni, és nekem kifejezetten jól is esik mozogni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#terhesség#várandósság#gyerekvállalás#hízás#kulcsár edina#edzés#egészség

Címlapról ajánljuk