Bulvár

„Nagyon-nagyon jól érzem magam a bőrömben” – így néz ki Fásy Zsüliett 50 kilós fogyása után

Takács NoémiTakács NoémiEndrődi DominikEndrődi Dominik

2024. március 7. 14:35

A 26 éves Fásy Zsüliett hároméves volt, amikor életében először színpadra lépett. Nemrég szerezte meg harmadik diplomáját andragógia mesterképzésen. Az rtl.hu-nak elmondta, hogyan és hova szerzett tetoválásokat, hogyan képzeli el az életét 10 év múlva, beszélt a párkeresésről, szüleivel való kapcsolatáról, és a plasztikai beavatkozásokról is kifejtette véleményét. 

Fásy Zsüliett számára mindig fontos volt a tanulás, általános és középiskolában is jeles tanuló volt. Bár érettségi után először szakácsnak tanult, végül egyetemre is jelentkezett: nemrég vehette át harmadik diplomáját, andragógia (a felnőttképzés tudománya) mesterképzésen. Úgy fogalmazott,

A legjelentősebb esemény, ami az elmúlt időszakban történt velem, egyértelműen a diplomaosztóm volt.

Fásy Ádám lánya pici korától rivaldafényben élte az életét: háromévesen lépett először a Fásy Mulató színpadára, ami teljesen spontán történt, de a közönségnek tetszett, ezért hagyománnyá vált. A fellépések azonban, mint mondta, csak tinédzser korában határozták meg az életét, és nem tervezi, hogy újra szerepeljen.

Fásy Zsüliett fogyása

Fásy Zsüliett gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küzdött. Az évek során különböző diétákkal próbálta meg leküzdeni a súlyfelesleget, azonban a kilók sokszor visszacsúsztak. Az áttörést teljes életmódváltással tudta elérni, aminek eredményeképp 50 kilótól sikerült megszabadulnia. 

Az első tetoválásairól is mesélt, azt mondta, 14 vagy 15 éves lehetett, amikor meglett az első. Sokáig győzködte szüleit, amíg megengedték neki, de ez annyira jól sikerült, hogy a második tetoválása már az édesanyja ötlete volt. A fenti videón meg is mutatja, hol van, és mit ábrázol a szóban forgó tetkó.

Így néz ki Fásy Zsüliett az 50 kilós fogyása után
Fásy Zsüliett

Fásy Zsüliett és kapcsolatai

Fásy Zsüliett szerint édesanyja, Gurzó Mária sokkal kritikusabb az udvarlóival szemben. Ezzel szemben édesapja, Fásy Ádám sokszor olyan ügyekben sem akar beleszólni lánya magánéletébe, amikben Zsüliett kifejezetten kikéri a véleményét. 

Interjúnkban, amiket a fenti videóban nézhetnek meg, Zsüliett arról is mesél, hogy számára mit jelent a szépség, hogyan maradt a mindennapjai része a zene, és a plasztikai beavatkozásokról is kifejti véleményét. Azt is elmondta, hogyan látja az életét 10 év múlva.

#Bulvár#fásy zsüli#fásy zsülike#Életmód#fogyás#tetoválás#fásy ádám#diploma#énekes#egyetem#Karrier#párkapcsolat#család#plasztika#ma

Címlapról ajánljuk