Endrődi Dominik

7:49
VideóValkusz Milán: Jobbá szeretném tenni a zeneipart, a műsort, az embereket, magamat
2024. április 22. 14:11

Valkusz Milán: Jobbá szeretném tenni a zeneipart, a műsort, az embereket, magamat

Az X-Faktor egyik új mentora, Valkusz Milán az rtl.hu kérésére megválaszolta azokat a kérdéseket, amikre a leggyakrabban keresnek rá vele kapcsolatban az interneten. Interjúnkból kiderült, négy-öt éve ő maga is majdnem jelentkezett a műsorba, ahol mentorként a morális értékek átadását is fontosnak tartja, mert mint mondja, „durva lelki pályákra” számít az X-Faktorban. Valkusz Milán mentortársairól, Gáspár Laciról és Majkáról is kifejtette véleményét, és kiderült az is, hogy annak idején egy videójátékban nézte ki jelenlegi autóját. Elmondta, mi volt az utolsó kép, amit a telefonjával készített, és azt is, hogy mit gondol a Redditen keringő pletykákról. 
8:10
VideóIlyen volt szőke kisfiúként Makranczi Zalán, aki egy vízihulláról és egy furcsa találkozásról is mesélt
2024. április 20. 12:06

Ilyen volt szőke kisfiúként Makranczi Zalán, aki egy vízihulláról és egy furcsa találkozásról is mesélt

Makranczi Zalán első osztályos kisiskolásként mosolyog, édesanyja mellett ülve nevetésnek álcázza a sírást, és sárral beborítva pózol a Tisza-parton. A renitens főszereplője régi fotói segítségével idézte fel élete fontos eseményeit az rtl.hu-nak. Nemcsak arról mesélt, hogyan találtak rá tizenévesen egy vízihullára az unokatestvéreivel, de arról is, milyen halálközeli élménye volt egy repülőgépen, miért változtatta meg az életét az El Camino, miért nem fontos már számára, hogy főszerepeket kapjon, sőt azt is elárulta, hogyan bukkant fel egy lány többször is az élete legváratlanabb pillanataiban.
5:43
KultúraMolnár Áron, Földes Eszter és Mohai Tamás veszélyes cirkuszi mutatványokkal állnak színpadra
2024. április 9. 18:51

Molnár Áron, Földes Eszter és Mohai Tamás veszélyes cirkuszi mutatványokkal állnak színpadra

Molnár Áron, Földes Eszter és Mohai Tamás 18 év után újra együtt játszik egy nem mindennapi színdarabban. A három művész egy osztályba járt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, azonban karrierútjaik sokáig nem keresztezték egymást. A kezdet/vége című színdarab formabontó és veszélyes elemeinek elsajátítása komoly kihívások elé állította a színészeket, akiket a Cirque du Soleil artistaművésze, Frányó Viktor készít fel az előadásokra. „Elég sok sérülésem van, tulajdonképpen az lenne a fura, ha nem fájna valami” – meséli Mohai Tamás, akinek ez volt eddigi pályafutása leghosszabb és legkimerítőbb próbafolyamata.
8:38
Videó„Nagyon bízunk benne, hogy ez az ország egyszer meg fog tisztulni” – ezért tüntetett több tízezer ember a Hősök terén
2024. február 17. 6:58

„Nagyon bízunk benne, hogy ez az ország egyszer meg fog tisztulni” – ezért tüntetett több tízezer ember a Hősök terén

Gulyás Márton szerint több mint 50 ezer ember gyűlt össze a Hősök terén, ahol Pottyondy Edina vezetésével szólaltak fel tartalomgyártók a gyermekek védelmében. Sok tüntető örült, hogy új, politikától független emberek álltak ki az ügyben, „végre ne arról szóljon a közbeszéd, hogy ha valaki meri hallatni a hangját, az biztos gyurcsányista” – mondta az egyikük. A két hete tartó kegyelmi botrány nyomán utcára vonult tömegben voltak tinédzserek, szülők és nagyszülők, többen a kisgyereküket is elhozták, hogy jó példát mutassanak nekik, mások a rendszer ellen mentek tüntetni. 
6:29
Cápák közöttHumánus eljárással ölik majd meg a tücsköket a Cricks vállalkozói
2024. február 11. 19:40

Humánus eljárással ölik majd meg a tücsköket a Cricks vállalkozói

Péter Dániel orvostanhallgató, aki a rengeteg tanulás és vizsga közepette azon kapta magát, hogy nincs ideje az egészséges táplálkozásra. Egy egyetemi projekt keretein belül ismerkedett meg a rovarfehérjék élelmiszerként való felhasználásával, és unokatestvérével, Péter Bencével közösen úgy döntöttek, megalapítják a Cricks Farm rovarfehérje alapú szeleteket forgalmazó cégüket. Bár a Cápák nem haraptak rá a fiúk tücsökfehérjés proteinszeleteire, a két fiatal bízik a generációjuk nyitottságában és remélik, hogy rövid időn belül a maguk által tenyésztett tücsköket is felhasználhatják a szeletek előállításához. Dani és Bence az rtl.hu-nak adott interjúban a műsor tanulságairól, a nagyipari állattartás és a rovarok feldolgozásának különbségeiről mesélt, valamint megmutatták az otthoni tücsökfarmjukat is.
6:07
Cápák közöttKorábban sütött, most horgol – sokat bántották a Cápák között 16 éves vállalkozóját, Nyikonyuk Balázst
2024. január 28. 19:40

Korábban sütött, most horgol – sokat bántották a Cápák között 16 éves vállalkozóját, Nyikonyuk Balázst

„Ha valamit besorolunk így kategóriákba és így nemekhez kötjük, az egyáltalán nem egy ilyen jó hozzáállás, mivel egy lány is focizhat és egy fiú is horgolhat” – mondta Nyikonyuk Balázs, aki a Cápák között történetének legfiatalabb vállalkozója. Azt is mondta, előző iskolájának szerette volna bizonyítani, mit ért el. Az, hogy ott elnyomták, mély sebet hagyott benne. A Cápák között vasárnap esti adásában azonban három Cápa is ráharapott Balázs horgolós bizniszére; Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András is befektetett. Nyikonyuk Balázst egyebek közt arról is kérdeztük, hogy milyen segítséget vár a befektetőitől, hogyan kezelte a rosszindulatú beszólásokat, és azt is megmutatta, mit rejt egy horgolódoboz. 
3:40
Cápák között„Inkább rajtam veszekedjenek, mint velem” – Gecse Márton csak a Cápák között adásából értesült, hogy mekkora vita robbant ki miatta a stúdióban
2024. január 16. 10:43

„Inkább rajtam veszekedjenek, mint velem” – Gecse Márton csak a Cápák között adásából értesült, hogy mekkora vita robbant ki miatta a stúdióban

Gecse Márton még csak 25 éves, de a Cápák között három befektetője is meglátta benne, és a vállalkozásában a lehetőséget. Lakatos István, Balogh Levente és Orbók Ilona csapott le Marci 300 millió forintos ajánlatára, közülük pedig ketten nem csak az AI-Robotics-ből szerettek volna részesedést szerezni, hanem a Gecse család összes cégéből. Emiatt parázs vita robbant ki a Cápák között a stúdióban. Erről is kérdeztük Gecse Mártont, aki azt is elárulta, mit szól ahhoz, hogy Moldován András „alpárinak” tartotta Orbók Ilona befektetési ajánlatát. Kiderült az is, hogy Gecse Márton még szingli. 
4:02
Videó„Politikai csatározás, aminek az átlagember lehet a vesztese” – utasokat kérdeztünk a Budapest-bérlet körüli kavarásról
2024. január 12. 16:17

„Politikai csatározás, aminek az átlagember lehet a vesztese” – utasokat kérdeztünk a Budapest-bérlet körüli kavarásról

A Lázár János vezette Építési és Közlekedési Minisztérium eredeti tervei szerint március elsejétől nem lehetne használni a Budapest-bérleteket a vonatokon, a Volán-buszokon és a HÉV-eken sem. Ez azt jelentené, hogy ezekre a tömegközlekedési eszközökre külön jegyet vagy bérletet kell vásárolni a városhatáron belül is. A miniszter viszont nemrég azt ajánlotta, hogy továbbra is elfogadnák a BKK-bérleteket, ha a fővárosi tömegközlekedésben is elfogadják az országos és vármegyebérleteket. Csepelen és Örs vezér terén kérdeztük az utasokat, hogy mit gondolnak erről, hogyan érintené őket a változás, melyik bérletet választanák, ha Lázár János javaslata lépne életbe, és szerintük miért változtatna a kormány a jelenlegi rendszeren. 
5:20
Cápák közöttMunka, utazás, fahéjas pörkölt – így telnek az ünnepek a Cápáknál
2023. december 22. 16:23

Munka, utazás, fahéjas pörkölt – így telnek az ünnepek a Cápáknál

A karácsony környéke sokaknak a pihenésről és a kikapcsolódásról szól, ám a vállalkozók nagy részének ez az időszak jelenti az év végi hajrát. Ilyenkor a Cápák is versenyt úsznak az idővel, hogy szenteste előtt letehessék a munkát, hiszen év végén ők is szeretnének egy kicsit megpihenni a szeretteikkel. De vajon melyikük dolgozik még karácsonykor is, ki utazik meleg vidékre, ki megy síelni, és ki az, aki semmi pénzért nem hagyná el ilyenkor az otthonát? Az rtl.hu-nak Orbók Ilona, Dr. Varga Eszter, Lakatos István, Balogh Péter, Balogh Levente és Sárospataki Albert meséltek ünnepi hagyományaikról és az újévi fogadalmaikról.