Bulvár

Aurelio sírva beszélt azokról, akiket elvesztett börtönbüntetése alatt

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 14:03

„Csak édesanyám maradt” – mesélte könnyek között Aurelio, aki sok fontos embert elvesztett börtönbüntetése alatt.

A Frizbi című műsorban beszélt Aurelio azokról, akiket elvesztett börtönbüntetése alatt. A celeb sírva mesélte, hogy neki „csak édesanyám maradt”. Azt is elmondta, milyen érzés volt életében először látnia kislányát.

Mint fogalmazott: „Meghalt az egyetlen nagymamám is a bentlétem alatt. A szüleim és a nagyszüleim közül már csak édesanyám van nekem. Ő nagyon anyás volt. Tudtam, hogy most egyedül van, és hiányzok neki”. Korábban arról is beszámoltunk, hogy édesanyja halászlével várta haza Aureliót a börtönből.

Kislányáról viszont már áradozva beszélt: „Megláttam és... úristen, ez kajak én vagyok kicsiben! A kezembe vettem, csókolgattam, de akkor megint abban voltam, hogy úristen, nem fogom fel, hogy itthon vagyok!”

Aurelio nagyon megbánta, amit tett, és megfogadta, hogy ezentúl más szemmel nézi majd a világot: az eddig aprónak hitt dolgokat is felértékeli majd.

Miért került börtönbe Aurelio?

Aurelio, teljes nevén Caversaccio Aurelio Onorato 2017-ben elaludt egy bajai étteremben, ahol kirabolta egy barátja. A Való Világ győztese másik barátjával megkereste a férfit, egy kocsmában dulakodtak, majd elvitték, hogy visszaszerezzék a pénzt.

A bajai bíróság emberrablás miatt első fokon 4 év börtönre ítélte Aureliót, másodfokon enyhítették a büntetését 2 év 3 hónapra. A bűncselekmény elkövetése közben azonban felfüggesztett börtönbüntetését töltötte, amelyet drogbirtoklás miatt kapott, így azt az 1 év 2 hónapot is le kellett ülnie.  

Young G, vagyis az egykori villatárs VV Béci mondta, Auréliónak nem lesz könnyű visszailleszkedni a hétköznapokba. Apaként is helyt kell állnia mostantól, barátai azt mondják ott lesznek mellette. Erről a Fókusz számolt be korábban:

Arról is tudósítottak: a Való Világ 6. évadának győztese egyáltalán nem tudott aludni a börtönben. Amikor kiszabadult, életében először ölelhette magához a kislányát, Sofiát, akit eddig csak online láthatott a rácsok mögött.

Aurelio korábban azt állította, egészen mást akar és fog képviselni a médiában, mint korábban:

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#aurelio#börtön#börtönbüntetés#sírás#kislány#édesanya#anya#elvesztés

Címlapról ajánljuk