Bulvár

A börtönből hazatérő Aureliót halászlével várta haza édesanyja

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 14:02

Márta néni, a börtönviselt celeb édesanyja könnyek között beszélt Aurelio és kislánya első találkozásáról, amely még a halászlénál is jobban esett Aureliónak.

Bajai halászlével és szülinapi tortával várta az édesanyja a börtönből két év után hazatérő Aureliót, számolt be a Blikk. A lap szerint Márta néni könnyes szemmel figyelte, ahogy először találkozik a celeb közel kétéves kislányával, Szofival.

Amikor a lap elérte az asszonyt, éppen húslevest, kacsacombot és párolt káposztát készített a ValóVilág hatodik győztesének. Arról beszélt: „El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok, hogy két év után újra láthatom a fiamat és itthon van velem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy hazajöhetett”.

Azt is elárulta, hogy napokig készült fia hazatérésére.

És azt is elmondta, pontosan hoyan: „Rákos tagliatellével és madársalátával készültem, délután pedig igazi bajai halászlé és maracujás csokis torta is volt, hiszen megünnepeltük Aurelio 33. születésnapját, ami pénteken volt. Bár tudom, hogy mennyire hiányoztak neki bent a finom falatok és vágyott a jó ételekre, mégsem evett olyan sokat. A börtönben 15 kilót fogyott, és nem akarja ezt visszaszedni”.

Arról is beszélt, hogy a celeb benyomása szerint alaposan megváltozott a börtönben: „Mintha kicserélték volna, jó irányba változott, és ezt ő is tudja. Most nagyon jókedvű és vidám, akárcsak én. Az elmúlt két évben mondhatni, én is börtönben éltem, mert a gondolataim csak körülötte forogtak, lélekben vele voltam végig”.

A nagy találkozásról a kétéves kislánnyal pedig úgy beszélt: 

Nagyon várta Aurelio ezt a pillanatot és szombaton el is jött. Mindenki szemébe könny szökött, amikor először ölelte meg egymást a fiam és az unokám, majd leültek játszani.

Korábban Aurelio volt versenytársa, börtönbéli kapcsolattartója, Pácz Viki mesélt a celebről a Reggeliben, aki aki tavaly februárban vonult börtönbe, mivel elítélték kábítószer-fogyasztásért és emberrablásért. Pácz azt mondta: mindenki meg fog lepődni, hogy Aurelio mennyit változott.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#aurelio#börtön#édesanya#halászlé#hazatérés#kislány#öröm#celeb

Címlapról ajánljuk