Bulvár

Kiszabadult a börtönből Aurelio, már otthon van

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. február 17. 12:16

A bíróság pozitívan bírálta el VV Aurelio kérelmét, így bajai otthonában, úgynevezett reintegrációs őrizetben töltheti le büntetése hátralévő részét.

Egy hónappal ezelőtt írt az rtl.hu is arról, hogy a szabadságvesztését töltő Aurelio Caversaccio kérelmet nyújtott be a bíróságra azzal, hogy helyezzék reintegrációs őrizetbe. A bíróság pozitívan bírálta el VV Aurelio kérelmét, és február 17-én, napra pontosan két évvel börtönbe vonulás után kiengedték a Kozma utcai börtönből.

Ez azt jelenti, hogy az egykori villalakó bajai otthonában töltheti le büntetése hátralévő részét.

A szabadulással kapcsolatban ő és jogi képviselője későbbre ígértek nyilatkozatot.

A 6. Való Világ győztese 2022 februárjában vonult börtönbe, mert emberrablásért és kábítószerrel való visszaélésért három év öt hónap szabadságvesztésre ítélték. Aurelio az alábbi videóban arról beszélt, hogy minden embernek a ValóVilágban a helye, aki be akarja bizonyítani a világnak, hogy különleges:


Az emberrablásért kapott két év három hónap hátralévő részét augusztusban elengedték jó magaviselete miatt, így jelenleg a drogügy miatt kiszabott egy év két hónap büntetését tölti.

Aurelio kérvényét elbíráló büntetés-végrehajtási bíró a jelek szerint úgy látta, hogy VV Aurelio annyira jó magaviseletű rab volt, hogy esetében a szabadságvesztés legenyhébb fokozata, a házi őrizet is elég a büntetési célok eléréséhez.

Aurelio már nagyon készült a börtönön kívüli életre, munkát is szerzett édesanyja cégénél, mivel a reintegrációs őrizet ideje alatt van lehetősége dolgozni. De legfőképpen a kislányát szerette volna végre személyesen látni és megölelni, a gyermeke létezéséről ugyanis csak a börtönben szerzett tudomást, és eddig csak Skype-on keresztül láthatta.

Már posztolt is az Instagramon egy képet, amin kislányával játszik.


Aurelio 2014 októberében élte túl a ValóVilágban az első kiszavazást – ez a többi között jó dumájának is köszönhető volt. Károly, vérem és Aurelio Caversaccio – csak pár szó a listáról, ahol aranyköpéseit gyűjtöttük össze. Azt, hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy valaki nyerhet-e a realityben, akkori barátnőjével, Zsófival, valamint VV Zsoltival és Cristofellel találgattuk, akikkel együtt néztük végig az adást:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv aurelio#börtön#házi őrizet

Címlapról ajánljuk