Bulvár

„Nem tudom, meddig bírja még” – Kulcsár Edinát komolyan megviseli G.w.M betegsége és viselkedése

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 18:03

Közeli barátai is nagyon aggódnak.

Nemrég indult, de egyre drámaibb képsorokat láthatunk Kulcsár Edina fizetős videónaplójában és/vagy valóságshow-jában. A celeb további részleteket osztott meg a betegen fekvő férjéről, G.w.M-ről.

Kulcsár arról beszélt: a rapper fülében elmozdultak a kristályok, emiatt sokat szédül, ráadásul depressziót diagnosztizáltak nála. G.w.M napokig kórházban feküdt, ám a családjához hazatérve is rendkívül hektikus maradt az állapota, hiába szed gyógyszereket, amit a videóblogokban is megmutatott.

A Blikknek egy neve elhallgatását kérő barát azt mondta: „Aggasztónak találom, hogy a vasárnap este felkerült részben a férje egészen ijesztően viselkedik. A felvételen nevetve mondja a kamerába, hogy hajnali egy óra elmúlt, Edina a nappaliban elájult a fáradtságtól, és ott alszik a kis Amarával”. Hozzátette:

A képsorokon aztán látszik, ahogy a kisbaba villózó neonfényben próbál aludni, miközben az épp feldobott állapotban lévő édesapja bömbölteti a zenét, és közli Edinával, hogy pakoljon, mert azonnal utaznak Németországba.

Az ismerős szerint Kulcsár Edinán látszik, hogy „teljesen ki van merülve”, valamint „látszik a szemében a szomorúság és az, hogy többször is azzal küzd, nehogy elsírja magát. A vasárnap felkerült felvétel elején már egyébként is volt egy őszinteségi rohama, sírva mondta el, mennyire fáj neki, hogy a férje ahelyett, hogy vele együtt küzdene meg a problémáival, hanyagolja őket, és inkább a barátaival tölti az idejét”.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#betegség#viselkedés#vlog#fáradtság

Címlapról ajánljuk