Bulvár

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Nagy a baj

rtl.hurtl.hu

2023. november 11. 7:26

G.w.M depresszióval és egyensúlyzavarral küzd, rámehet a karrierje is – állítja a felesége.

Már napok óta kórházban van Kulcsár Edina férje, G.w.M, felesége szerint depresszióval küzd – írta a Blikk.

Kulcsár Edina közös csatornájukon arról beszélt, hogy éppen G.w.M-hez tart a kórházba, aki már három napja bent van, mivel súlyos problémákkal küzd. Az egykori szépségkirálynő szerint az egészségügyi problémák mögött lelki eredetű okok állnak: „Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden. Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt” – osztotta meg a történteket Kulcsár Edina. 

Hozzátette: Bár Márk azt állítja, hogy jól van szerinte csak elnyomja magában a problémákat, szerinte férje depressziós.

Kulcsár Edina szerint akár G.w.M karrierje is rámehet a betegségére, volt például olyan, hogy sírva könyörgött férjének, hogy szedje össze mindén erejét és másszon ki az ágyból.

A videó folytatásában Edina bement a kórházba a rapperhez, aki maga is elmondta, hogy hirtelen rosszul lett egyik este, a bal füle egyensúlyérzékével történt valami, ami miatt nagyon erősen szédült, és egy alkalommal el is esett, ez volt az a pillanat, ami után már nem mert többet kimászni az ágyból.

A rapper attól tart, hogy a jobb oldalára is átterjed a betegség, ami azért aggasztja nagyon, mert erre rámehet a zenész karrierje is. „Rámehet a koncertezésre is, most 50-50 százalék a karrierem” – mondta.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#G.W.M.#kórház

Címlapról ajánljuk