Bulvár

Vérző orrok, monoklik, elképesztő izomtömeg – így készülnek a celebek a Sztárboxra

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 27. 15:22

Vér, verejték és elszántság – ez látható azoknak a hírességeknek az Instagramján, akik vállalták, hogy összemérik erejüket és technikájukat a Sztárboxban. Vannak, akik együtt edzenek, mások bevonják a családot is az ütések gyakorlásába. 

Berki Mazsi gyerekkori álmát váltja valóra azzal, hogy hamarosan a ringbe lép az RTL Sztárbox című műsorában. Büszkén vállalja a sérüléseit, saját Insta-oldalára is feltett egy képet, amit nem tökéletesítenek filterek, de még a smink sem: Mazsi edzés utáni csapzott hajjal, monoklival mosolyog a képen, amihez a következőt írta:

A hajam is milyen. Imádom a napjaim, imádom ezt a sportot!


Egy másik posztban pedig bemutatta az edzőjét, Túrós Arnoldot, ő készíti fel a megmérettetésre a Sztárboxban. Arnold szerint Mazsi „nagyon tökös csaj”. 


Istenes Bence is büszkén vállalja az edzésen szerzett sérüléseit, a legutóbbi edzőtáborában vérző orral készült róla egy kép.

Elkezdődött a második edzőtáborunk. Köszi a mai kesztyűzést, örülök, hogy ilyen emberektől tanulhatok. Élesedik a helyzet, már csak pár hét és harcolunk 

– írta a képek alá Istenes Bence.

Egy másik videóban Bencének az volt a feladata edzésen, hogy megfeszítse a hasizmát, miközben az edzője kesztyűvel üti.


Sáfrány Emese is komolyan veszi a felkészülést, az ő edzője Miló Viki többszörös magyar karate-, kungfu- és ökölvívó világbajnok. Emese is hasütéseket kap az egyik felvételen, miközben a bordásfalon lógva lábemelésekkel erősíti hasizmát. A légtornász az ütéseket és a védekezést gyakorolja.

 

Napról napra, hétről hétre tud újat adni a boksz, de persze ehhez szükséges egy olyan edző, Miló Viki, hiszen ő az, aki mellettem áll a nehezebb napokon is, aki látja, mi az erősségem, gyengeségem, és a maximumot segít kihozni belőlem, hogy közösen elérjük a céljainkat 

– írta Sáfrány Emese a videó alá. Emese az első kesztyűzést is megörökítette.

Megyeri Csilla egyik videójában elegánsan öltözve, szépen sminkelt és bodorított hajjal mutatja magát először, majd jön a ringben kesztyűző, kőkemény nő, izzadt hajjal, fogvédővel és smink nélkül. 


Valószínűleg ő is szerzett már sérülést, a jobb lábán kineziológiai tapaszt visel a ringben készült videón. Csilla annyira megszerette a bokszot, hogy már varratott is egy pár bokszkesztyűt magára, a bordái fölé, itt meg is tudod nézni, hogyan sikerült a tetoválása! Több másik képen pedig Istenes Bencével együtt látható egy edzőteremben.

 

Az erős emberek nem egyszerűen úgy születnek, őket az élet nehézségei kovácsolják azzá. Mentálisan és emocionálisan növekednek, egy-egy nehézség után emelt fejjel állnak, és mennek tovább, és erősségüket nem tudják megtagadni. Mindegy, min mennek keresztül, ők túlélik. Igazi harcosok

– írta Megyeri Csilla az egyik fotó alá, amin az edzőjével együtt szerepel.

Dobos Evelin és Rácz Jenő is együtt edzenek, ezt egy fotó is bizonyítja, ami alatt csak ennyi a képaláírás: 

Hétfő estéink.
 


Rácz Jenőnek a felesége, Rácz-Gyuricza Dóri a tengerparton is segített a felkészülésben. 


A kesztyűzős felvétel után egy kis cukiság is maradt a végére, a sztárpár kislánya, Kamilla banánnal akarta megetetni az apukáját.

Nem kívánhatnék jobb családi támogatást, feleségem a felkészülésben segít, a lányom pedig a megfelelő káliumbevitelre figyel 

– írta Rácz Jenő a poszt alá. Félhetnek is az ellenfelek, a séf gyorsasága és ütéserőssége a következő videón is látható:


Molnár Áron is szívesen oszt meg képeket és videókat arról, hogy készül a Sztárboxra. Az edzéseken az ugrókötelezés mellett bokszkörtét püföl, edzője szivacshengerekkel üti, hogy gyakorolja a védekezést, és teniszlabdákat is használnak az ütések gyakorlásához.

 

Különös egy sport ez a boksz. Brutálisan komplex. Maradj úgy laza, játékos, hogy közben állandóan ütnek, végig fent kell legyen a kezed, és folyamatosan mozognod kell. Minél feszültebb vagy, annál több energiád ég el. Ha a könnyedségét sikerül elkapni, az a nagy dolog! De az meg, ugye 40-50 meccs környékén jön

– írta Molnár Áron egy edzés utáni fotója alá.

A 18 éves ifjabb Schobert Norbi egy nála közel kétszer nagyobb farönköt is igénybe vett az erőnléte javításához, és rendszeresen mártózik hideg vagy jeges vízben


KKevin szeme alatt is lila folt bizonyítja, hogy nem kímélik egymást a felkészülés alatt az edzőjével. A rapper annyira rákapott a bokszra, hogy 23. születésnapjára bokszkesztyűtortát kapott. 


Egyik edzés utáni fotója alá, amin megmutatja a hasizmát, csak ennyit kommentelt:

szombati halál


Ez a kifejezés más híresség posztjában is visszaköszönt már. Sáfrány Emese a következőket írta:

A boksz nem csak arról szól, hogy egymást püföljük ész nélkül. Ennél sokkal összetettebb, a megfelelő technika mellett a taktika is nagyon fontos. Az edzések mindegyikén újra és újra »meg kell halni« ahhoz, hogy amikor szembenézel majd az ellenfeleddel, egy pillanatnyi félelem se legyen benned, hiszen te mindent megtettél.

Ajánló: Itt a névsor: velük indul újra a Sztárbox az RTL-en!

#Bulvár#Sztárbox#monokli#edzés#boksz#Berki Mazsi#dobos evelin#megyeri csilla#molnár áron#KKevin

Címlapról ajánljuk