Bulvár

Reviczky Gábor: Van még egy nyakmirigyrákom is

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 6:49

Egyre nehezebben viseli betegségét Revicky Gábor, akiben a forgatás tartja a lelket. 

Az ötszörös csontáttéte mellett nyirokmirigyrákkal is küzd Reviczky Gábor – mondta el a rákbetegséggel küzdő színművész az ATV Húzos podcastjében. A pénteki adásból a Blikk kapott meg részleteket.

Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok.

A Húzós Rónai Egonnal podcastben elmondta, hogy „nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem”.

Reviczky Gábor márciusban a Fókusznak mesélte el, hogyan derült ki, hogy rákos daganata van. A színésznek tavaly december végén egy jótékonysági vadászaton tűnt fel, hogy egyre többször kellett félrevonulnia egy fa tövébe, és útközben olyan sokszor kellett megállnia, hogy egy 2,5 órás utat majdnem kétszer annyi idő alatt tudott megtenni.

Az ATV podcastben elmondta

Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett.

Júliusban a Fókusznak már elárulta, hogy a betegsége az utóbbi pár hónapban súlyosbodott.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#reviczky gábor#betegség#rák

Címlapról ajánljuk