Bulvár

Pintér Tibor: Jó ideje hidegen hagy, mit gondolnak rólam az emberek

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 10:58

Pintér Tibor, azaz Tenya 20 kilót adott le az elmúlt hónapokban.

Ha már egy görög félistent kell megformálnom, nézzek is ki úgy. Ez volt a fő motivációm, amikor belekezdtem az életmódváltásba

– mesélte Pintér Tibor a Story magazinnak. A színész 20 kilót adott le az elmúlt 4 hónap során, ami a lovas színházában is előnyére válik, mert sokkal könnyebben mozog a lovakon. Emellett a magánéletében is fittebbnek érzi magát, és arra is büszke, hogy mindezt 49 évesen érte el. Azonban nem csak pozitív visszajelzést kapott a fogyására:

Biztos beteg a Pintér – a negatív kommentek között talán ez a leggyakoribb. Vagy az, hogy jobban néztem ki húsz kilóval nehezebben. De őszinte leszek, már jó ideje hidegen hagy, mit gondolnak rólam az emberek vagy akár más művészek, színházi személyek. Ez a tapasztalatnak, a kornak köszönhető, illetve annak, hogy a helyén van az önbizalmam. A lényeg, hogy én mit érzek, és nekem most jó így lenni a bőrömben.

Az elmúlt években különben is rengeteget változtam, de ez szerintem sokaknak feltűnt. Felhagytam a celebeskedéssel már nem izgat, hogy műsorokban, realitykben szerepeljek, kivétel, ha a munkámról vagy a lovas színházamról van szó. Már nem látom semmi értelmét a céltaIan magamutogatásnak. Ezért nem is osztok meg magamról félmeztelen képeket a közösségi oldalaimon. Ha találni is ilyet rólam, akkor az biztos előadáskép a Herkulesből vagy más darabból” – idézi a színész szavait a Blikk.

Tibor elárulta, hogy sokat sportol, mindenhova biciklivel jár, így nem okoz gondot neki, hogy tartsa a súlyát, sőt, inkább arra kell figyelnie, hogy ne fogyjon még többet. A mozgás mellett egy szigorú étrendet is követ: reggelire rántottát eszik négy tojásból, majd egy felturbózott zabkását is elfogyaszt, ebédre csirkét vagy halat eszik rizzsel, esetleg édesburgonyával, ezután azonban maximum magokat csipeget, hat óra után pedig már egyáltalán nem eszik. 

Pintér Tibor fogyásáról a Fókusznak is mesélt:

 

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#pintér tibor#Életmód#fogyás#vélemény#étrend

Címlapról ajánljuk