Bulvár

Még vége sincs a bírósági ügyének, máris beindult Fekete Dávid zenei karrierje

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 9:52

Bár még csak Győr városán belül lehet találkozni Fekete Dáviddal a csalási ügy tárgyalásának korlátozásai miatt, az énekes máris koncertezni készül.

Fekete Dávidot énekesként ismertük meg sok-sok évvel ezelőtt, de az utóbbi időben inkább a botrányaitól volt hangos a sajtó. A csalás miatt ellene indított eljárásnak még nincs vége, de már kiengedték a házi őrizetből, így Győr határain belül szabadon mozoghat. Ami jól is jön neki, mert úgy tűnik, énekesként újra felfelé ível a pályája.

Felgyorsultak az események körülöttem, és ki sem látszom a munkából. Egyre gyarapodnak a felkérések és a fellépések, ahová lelkiismeretesen készülünk a győri zenekarommal. Nekiálltam az edzéseknek, hogy a legjobb formámat hozhassam a színpadon is 

– mondta Fekete Dávid a Borsnak.

Az énekesnek több új dala is van és érzi az emberek érdeklődését, szeretetét, egyre többen megállítják az utcán.

Biztosan jó érzés lesz újra közönség elé állni, hiszen a korábbi életem nagy része a színpadról és az emberek szórakoztatásáról szólt. Szerettem megélni koncertezős időszakot és ez az érzés bennem ma sem változott 

– tette hozzá Fekete Dávid, aki a koncertekre való felkészülés mellett igyekszik minél több időt eltölteni az ikerfiaival is. 

Emellett arról is beszélt már, hogy nyitott egy új kapcsolatra, bár a szemfüles szomszédok szerint már van is valaki, aki rendszeresen látogatja a lakásában. 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Fekete Dávid#tárgyalás#házi őrizet#zenei karrier

Címlapról ajánljuk